Armored Warfare
Collapse
X
-
Точно пък World of Tanks въобще не е оптимизирана както трябва.Сложил съм всичко на макс и карам с по 60-70 кадъра.Когато премина в снайперски режим, кадрите падат на 40 и понякога тридесет.И всичко това при положение, че надвишавам изискванията (както се казва) двойно.Armored warfare като съм на ниско и средно качество си карам с по 30-40 кадъра,но без някакви малоумни спадове в кадрите.
Иначе играта е много добра и си струва.Единственият проблем е ,че имаше доста малко хора и трябва да се чака доста време.Comment
-
Ами компа ми е лаптоп леново е530c и наистина останах очуден защо при минимални настройки ми забива, при положение че war thunder ми върви без проблем. А относно самата игра много ми хареса - аз се ядосах заради проблемите с графиката.Comment
-
Интересно, малко го удрят на несъществуващи танкове (за разлика от повечето в играта, които са или серийно произвеждани, или действащи прототипи). Например Лео-2А7 май няма прототип със 140мм оръдие (има такъв Лео, но отпреди бая време). А не знам дали има и М1А3. Другото интересно е дали за Т-14 предвиждат и 152мм 2А83... Само интересни работи предстоят
.
Comment
-
Играта се развива 20 години в бъдещето, топ тиъра е нормално да е концепция или прототип към днешна дата. За M1A3 трябва да се чуе 2017-2018, а прототипи на 140мм оръдия е имало и теоретично всички (Leopard 2a7, M1A3, Challanger 2) МБТта са можели да го сложат. Просто е много непрактично в днешно време, но явно след 20 години вече няма да е такаИнтересно, малко го удрят на несъществуващи танкове (за разлика от повечето в играта, които са или серийно произвеждани, или действащи прототипи). Например Лео-2А7 май няма прототип със 140мм оръдие (има такъв Лео, но отпреди бая време). А не знам дали има и М1А3. Другото интересно е дали за Т-14 предвиждат и 152мм 2А83... Само интересни работи предстоят
.
Иначе да Армата ще има 152мм оръдие като ъпгрейд и това е една от двете причини НАТОвските танкове да имат 140мм оръдия. Другата причина, е че са искали да направят 10ките по-привлекателни, защото и 9ките са много добри в момента.Comment
-
-
0.14 или 0.15 засега, 0.13 на ЕУ ще е в понеделник най-вероятно.
Засега предположението е хартиен купол (ами такъв си е), с намален демидж както при Терминатора.Comment
-
Ами не е хартиено при всички случаи, обаче едва ли можеш да кажеш, че ще спре модерен 120мм кинетичен снаряд, а да не говорим за 140мм. Та по-леки оръдия едва ли ще пробиват челно купола, но за другите МБТта ще е прозрачен, а тъй като това ще са основните противници затова казах хартиен.Comment
-
Днес някакво чудо настана - вместо - 100-на участници, бройката скочи 10-кратно. Но пак се чака бая
.
Иначе, за 9-ти тиър бая работа си трябва - реално минимум 30-тина милиона кинти, плюс поне милион точки за пълен ъпгрейд за който и да е танк.
Чели-2 е бая голям боклук - вярно, добре брониран, но - бавен, с много слабо оръдие и без КАЗ, което му е слабата страна.Comment
-
Още съм на осми тиер и се чудя коя деветка да отварям. Но няма да е скоро, предвид че рядко играя повече от това да си взема дневните бонуси за ПВЕ висока и средна трудност. Но се колебая между Т-90 и члънджър двойка.Днес някакво чудо настана - вместо - 100-на участници, бройката скочи 10-кратно. Но пак се чака бая
.
[ATTACH=CONFIG]30085[/ATTACH]
Иначе, за 9-ти тиър бая работа си трябва - реално минимум 30-тина милиона кинти, плюс поне милион точки за пълен ъпгрейд за който и да е танк.
Чели-2 е бая голям боклук - вярно, добре брониран, но - бавен, с много слабо оръдие и без КАЗ, което му е слабата страна.Comment

Comment