Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Armored Warfare
Collapse
X
-
Че то си е WoT,само дето с модерни машини. Ако няма успех няма да се шуми много,но ако има ми намирисва на поредната съдебна драма.kamos написа Виж мнениеНе знам за вас,но ме съмнява ,че ще има голям успех.Изключително много прилича на WoT.
Comment
-
Затворената бета наближава. Появиха се и изискванията:
Minimum:
GPU: GeForce 8600 GTS
RAM: 2GB
CPU: Intel Core 2 duo., 2 – 2,1 GHz (model 2010-2011)
System: Windows XP x86 / Windows 7 x64 / Windows 7 x86
Recommended:
GPU: GeForce GTS 250
RAM: 4GB
CPU: Intel i5 2-core, 2,9 – 3,0 GHz (model 2012-2013)
System: Windows 7 x64 / Windows 7 x86 / Windows 8 x64Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Превю от Джингълс, който явно е влязъл в някаква затворена техническа бета.
С две думи:
- танковете (или по-точно бойните машини) ще са от 50-те години на ХХ век до днешно време
- пет класа: ОБТ, леки танкове, танкови разрушители, разузнавателни машини и артилерия
- всеки клас ще има уникални възможности, като например леките танкове ще пускат димни завеси
- машините няма да се отварят чрез национални дървета на развитие, което ще улесни вкарването на разни екзотични машинки
- ще има известни RPG елементи при екипажите
- ще има PvP и много силно застъпен PvE елемент
- в края на януари ще е въпросната затворена техническа бета
- общата затворена бета започвала много скоро. Имало записани 500 000 човека за нея
- след затворената техническа бета Джингълс щял да пусне ревюPeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Един от руските разработчици отговаря на най-популярните въпроси свързани с AW
- тиър 1 танкове ще бъдат Т-54, ПТ-76 и прочие; на тиър 3 вече ще имаме Т-62; най-висшето ниво ще са най-последните и съвременни танкове
- затворената бета стартира най-късно в края на март 2015 г.
- AW твърдо е аркада
- артилерията ще е в стил WOT
- типовете техника ще следва еволюцията на танковете след ВСВ. На най-ниските нива ще има тежки, средни и леки танкове. След това средните и леките се сливат в ОБТ. Ще има танкови разрушители и машини за поддръжкаPeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Затворената техническа бета, за която говори Джингълс по-горе е минала. Няколко от популярните стриймъри от WoT са били вътре. За сега всичко е под NDA, но май недоволни е нямало. Всъщност, преобладаващите мнения са крайно позитивни. Вероятно скоро ще им дадат право да пуснат някакви ревюта. Чакаме, аз лично с нетърпение.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Първото ревю, което ми попада, е на небезизвестния Silentstalker:
С две думи:
- това, което е дадено на хората е било някаква орязана пред алфа версия за бърз тест
- до голяма степен играта е клонинг на WOT
- невероятно ниво на детайлизация при моделите на танковете
- страхотна графика, далеч над нивото на WOT
- красиви и живи карти
- танковете са доста бързи, маневрени и се държат реалистично
- в крайна сметка играта може да бие повече на Battlefield, отколкото на WOT
- динамична игра, без камшене
- има бая трески за дялане
- артилерията е 1:1 с тази в WOT, но се чака тоталната ѝ преработка
Ще чакам и други ревюта, защото Silentstalker е доста посредствен играч и мненията му често са неточни.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment