Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Victoria: an empire under the Sun

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Камерер, Революциите са 50 мб и ги има на арена.бг

Сър Грей, да, Революции + някакъв патч, който върви към това, което свалих. Да изчакаме още малко дали още някой ще прояви интерес и ще се уговорим за някоя надвечер.
    По моя преценка съм обективен.

Comment

Става, почвам да си мисля с кой да играя
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

lzl написа
        Камерер, Революциите са 50 мб и ги има на арена.бг
        Арената ми е малко недостъпна
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Виж дали от тук ще стане:

Comment

Е?

Comment

moje li da pomolq ne6to

ot kade moga da si izteglq igrata mnogo e qka naistina no q nqmam za jalost

Comment

ако някой има мерак да играе от 1836 с България, да се обади на лс, ще му дам сейв с независима България
                "Щом не щеш мира, на ти секира"

Comment

igricata si q biva samo tova shi kaja

Comment

т има и адонче -Революшън - с него е просто приказка
                    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                    きさまはしんでくださいませんか
                    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Не е лоша, ама много провинции и ресурси ... в началото бяха малко под 50, а после се добавят още няколко, според мен създателите са се поувлякли май. Докато социалната и политическата система са определено интересни.
                      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                      Проект 22.06.1941 г.
                      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Вижте един скрииншот от една моя игра със САЩ:

Comment

Ето три картинки от моята игра с България(освободена в лето господне 1836-то)Водих две войни със съседите+три граждански,2/3 от които загубих,така да се каже
                          последните 10-15 години прирастът беше по около милион на година

...а след конверсията имам и атомни изследователски екипи...
                          Анархист-Диктатор

Comment

Я кажи как и аз да си направя България независима през 1836

Comment

kris4o1993 написа Виж мнение
                              Я кажи как и аз да си направя България независима през 1836

Ами регваш се като Османската империя и освобождаваш Бг и тя ще ти се води сателит и съюзник.После релоадваш сейва с нея и гледаш да я направиш наистина независима страна-примерно като турците влезнат във война,ти им отказваш подкрепа...или пък именно ти си въпросният противник,който ги напада.
                              Но това второто не е много добър вариант

Добавка:ето и една конвертната за "железни сърца" игра.Оправил съм проблемът със секретните технологии;оправил съм и проблемът с аншлусът,който настъпва след като се оправи проблемът със секретните технологии и позволя на Германия да анексира силната Австро-Унгарска Империя;аднал съм македония и някои други провинции като национални.. и това е.Само внимавайте с ресурсите,тъй като си остават същите като в нормалната игра,но ИК-то определено е доста високо(все пак бях извел България до деветата по сила икономика в света).Заради гражданските войни отношенията ми с почти всички държави са на минус,затова търговията доста ще ви куца,а това е предпоставка за войни и хубаво настроение:ДДД
                              Last edited by Макс Щирнер; 30-11-2008, 03:10. Причина: Добавка
                              Анархист-Диктатор

Comment

Макс Щирнер написа Виж мнение
                                Ами регваш се като Османската империя и освобождаваш Бг и тя ще ти се води сателит и съюзник.После релоадваш сейва с нея и гледаш да я направиш наистина независима страна-примерно като турците влезнат във война,ти им отказваш подкрепа...или пък именно ти си въпросният противник,който ги напада.
                                Но това второто не е много добър вариант

Добавка:ето и една конвертната за "железни сърца" игра.Оправил съм проблемът със секретните технологии;оправил съм и проблемът с аншлусът,който настъпва след като се оправи проблемът със секретните технологии и позволя на Германия да анексира силната Австро-Унгарска Империя;аднал съм македония и някои други провинции като национални.. и това е.Само внимавайте с ресурсите,тъй като си остават същите като в нормалната игра,но ИК-то определено е доста високо(все пак бях извел България до деветата по сила икономика в света).Заради гражданските войни отношенията ми с почти всички държави са на минус,затова търговията доста ще ви куца,а това е предпоставка за войни и хубаво настроение:ДДД
                                Как правиш така че да ти вървят event-и на конвертирана игра??

Comment

Working...
                                X