Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шах?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• gollum
    replied
    С две думи: щаба на Музичук показа чудесна подготовка, изненадаха Фанчето с дебют и докараха Марчето до +0.85 предимство с +30 минути по часовник.
    Аз хич не съм наясно със спортната страна на нещата, та да попитам: т.е. всяка от тях (всеки от големите спортни шахматисти) си има щаб от специалисти, които разработват предварително план на всяка партия? А съветват ли ги по време на самите партии? Защото, не знам, малко тъпо ми звучи цялата работа. То не че не е така с целия професионален спорт, де...

Leave a comment:

• Кухулин
    replied
    Щеше да се разплаче на пресконференцията

Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	173.1 КБ
ID:	552954

Leave a comment:

• Кухулин
    replied

С две думи: щаба на Музичук показа чудесна подготовка, изненадаха Фанчето с дебют и докараха Марчето до +0.85 предимство с +30 минути по часовник. Обаче китайката успя да избяга от подготовката с цената на няколко лоши хода и оттам като я хвана една на една - бой, бой...

4:2

Leave a comment:

• Кухулин
    replied
    Бах, Марчето много натиска.

Leave a comment:

• Amazon
    replied
    Селяндура с официалните маратонки кърти

Leave a comment:

• Кухулин
    replied

Тия двамата са местни футболисти. Бяха ги викнали вчера на 8-ми март да им правят компания. Фанчето ей такива 0.о очи беше изблещила по едно време

Днес почва втората половина на мача. Дотук 3:2 за китайката (1 победа + 4 равни). И двете имат шансове.

Leave a comment:

• Кухулин
    replied

И двете са доволни от мача

Leave a comment:

• Кухулин
    replied

лол

Leave a comment:

• Кухулин
    replied

Старта е днес в 15:00, може да се гледа тук:

ПП Сладурани

Leave a comment:

• Кухулин
    replied

Букмейкърите дават 10% Музичук / 13% равен, но знае ли човек.

Leave a comment:

• Кухулин
    replied
    Фанчето е пристигнала в Лвов, първата партия е в сряда.

Leave a comment:

• Кухулин
    replied
    Е, няма как. Ако искат да играят в турнирите, трябва да се съобразяват с местните специфики. Друг е въпроса, че в случая нямат голям избор - веригата Гран При е почти задължителна, ако искаш да си шахматистка от висок клас.

Колкото до политиката, шаха вероятно е най-политизирания спорт на планетата. Само като погледнеш основните съперници за ръководството и ти става ясно - Гари Каспаров и Кирсан Илюмжинов Там какви цигании са, като дойде време за избори, просто не е истина

Leave a comment:

• mechoka
    replied
    Мнооо ме дразни навлизането на политика,традиции,религии и прочие във спорта.На Уимбълдън трябва да се кланят преди турнира на кралицата-ми аз може да съм републиканец,дгеее...Добре че турнира не е бил в Афганистан че с техните традиции нямаше да могат и фигурите да виждат добре...Па ще се иска да присъства и махрам,па няма да може да играе мъж срещу жена...

Leave a comment:

• Кухулин
    replied
    Голям купон на техеранския Гран При

Нашта и тя

Leave a comment:

• Кухулин
    replied

3/4 от световната шахматна мисъл

Leave a comment:

Working...
X