Аз по принцип съм привърженик на такъв подход, но в моите очи най-важната част от подобен спор са надеждните линкове с информация. Виждам обаче, че у противника няма такива навици, което е разбираемо, понеже те се изграждат в специфична среда. От друга страна вражите играчи половината са специалисти в областта, а моите познания са си изцяло интернетски, т.е. спора по същество би бил съвсем невъзпитан. Така или иначе, пак целия десижънмейкинг ще легне върху теб.
Това изказване на Пилот може ли да се приеме като съгласие, че JSTARS ще дублира ескадрилите за електронно разузнаване?
ПП Бих помолил тези постове да си останат в скрития форум, ако е възможно. Нали затова е скрит
Това изказване на Пилот може ли да се приеме като съгласие, че JSTARS ще дублира ескадрилите за електронно разузнаване?
ПП Бих помолил тези постове да си останат в скрития форум, ако е възможно. Нали затова е скрит
. Защото в единия отбор пишат едно, в другия - друго. Аз предпочитам вместо да предпредавам направо да ви оставя да поспорите и после да прочета какво сте написали и да реша. Знам, че не е много "честно", но пък ще ми спести време.
Comment