Май съм закъснял, но доколкото разбрах може да се намери място за резервни участници. Ако е така съм на линия
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Участници и права
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Warlord написа Виж мнениеМай съм закъснял, но доколкото разбрах може да се намери място за резервни участници. Ако е така съм на линия
Comment
-
И локума ме влече също, така че нема грижи освен ако Голъм не е забравил да едитне първия си пост изглежда, че в турския отбор е свободна само позицията Началник на ВВС, това ли ще съм?(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Warlord написа Виж мнениеИ локума ме влече също, така че нема грижи освен ако Голъм не е забравил да едитне първия си пост изглежда, че в турския отбор е свободна само позицията Началник на ВВС, това ли ще съм?За осъдените на живот и смъртта е приключение!
Comment
-
А нещо малко подробности как точно ще протича воденето на играта от нас, в каква форма трябва да са заповедите и горе-долу кога да чакаме началото на бойни действия в реално време за да няма отсъстващи около тоя срок в публикуваните до момента правила няма такива детайли, а останалото ми е доста разхвърляно и претрупано, още не съм го изчел.(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
За началото е малко рано да се каже - когато успея - тогава. В "Хронология..." съм описал какви етапи трябва да преминем, в момента приключвам с уточняването на началните сили, после ще довършвам правилата и калкулаторите, което ще отнеме поне 2-4 седмици. Някъде след това ще започнем пробните маневри и после самата игра.
Заповедите ще са текстови, кратки по възможност. Като обратна информация ще имате екселски файлове с описание на текущото състояние на подчинените ви единици и карта с приблизително разположение към началото на фазата. Заповедите се очаква да са кратки и по същество.
Тъй-като губя доста време в спорове и изяснявания, нещата се бавят, а част от "правилата" са все още разкъсани като отговори в различни теми в скритите форуми. Остава да направя сухопътните сили на Турция налични за кампанията и когато ги завърша, ще финализирам правилата.
Comment
Comment