If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре сте дошли в играта,
отбора на южните , или кърмъзъ тийм, както сполучливо го нарече колегата 1951 се нуждае от попълнения, при нас службата е тежка, редовно преяждане с сладки боклавички, препиване с ени ракъ, болки в ушите от слушане на " ти си мила пастичка" и зачервяване в очите от опит да се следят врътките в ханша на кючекчийките!
Добре дошли в играта , ако някой иска и разбира от ВВС - нуждаем се от командващ там, имаме също място за корпусен командир.
Сераскер
Абе на път сме да разкрием още една генералска длъжност при нас, така че на някой му се командват кашици има място, въпреки че сините лампази са ни доста по-належащи
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Ако има други желаещи - да си казват, че местата са на привършване. До началото на играта има достатъчно много време, но в под-форумите текат оживени дискусии . Те.. има какво да се прави дотогава.
В българският отбор май вече се събраха достатъчно хора, SizarieldOR, но мога да проверя как стоят нещата в турския или да те имам предвид като резерва.
Spellbreaker, играта (за участниците, във всеки случай) няма да е твърде сложна или времеотнемаща. Общо взето ,класическа игра по карта: единиците ти са описани в екселски файлове, заповедите са текстови, обратната връзка е: положението на подразделенията и частите е нанесено (от мен) на карта и рапорти от частите (кратки текстове). Всеки играч контролира батальонни формации, отделни кораби (обединени в оперативни групи) или ескадрили летателни апарати. Общо взето, сухопътните командири управляват от 1-2 до 5-6 (максимум) бригади, като всяка бригада може да "образува" до три-четири бойни формации плюс тил.
Добре, предполагам, че към турчолята е по-удачно да ме поставите, предвид, че са по-малобройни като играчи. И ще обсъждаме, до колкото е възможно, положението, особено преди да почне играта.
Дънжън-мастърът поради професията си няма проблем с каквато и да е графика - растерна и ли векторна (виж, 3Д-то ми куца, но ще наваксаме), - така че се справя сам .
Мисля с това да приключим с набирането на играчи. Който изяви желание ще е резерва (т.е. неразпределен засега). Евентуално може да се отвори едно допълнително място в турският отбор.
Мислех да помоля за още един комкор но проверих и видях че вече имаме. Безпокои ме липсата на командващ ВВС - 1951 засега твърдо мълчи и си е заплюл съветването. Така, че търсим командващ ВВС все още ! И нека имаме резервен играч - всичко се случва.
Моля някак запознавайте новите играчи как да влязат в подфорума Турция! Че още не са се представили на служба.
Comment