Понеже съветническата работа е най-сладка да се кандидатирам за такава приятна службичка и аз. може и какъвто и да е друг пост, естествено.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Участници и права
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Кухулин помоли да не е корпусен командир а съветник, виждам , че е извън отбора. Не зная как сте се договорили, но ако той не се е отказал , моля, по възможност да бъде оставен като съветник!
Виждам нови желаещи, ако иска Големите надежди да го включите в нашият отбор - Моля , не възразявам! Ще се договорим с другият резервен играч кой, ще е ОК на мястото на Кухулин.За осъдените на живот и смъртта е приключение!
Comment
-
Може ли и аз да внеса една молба за понижение в чин съветник щото компа ми виряса тия дни, а и с други неща се заех да се занимавам, та ми се струва, че няма да имам достатъчно време да водя ВВС в реално време като започне играта.(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Организация с гръмко име, която действа извън рамките на официалната политика и театър. примерно ВОРО - вътрешна одринска революционна организация. координира и някой кофти неща като търговия и зарибяване с дрога на турската армия, транспорт на биологични, химични и други оръжия за ПКК, създаване не мъгла, пълнене на СНН с новини... саботажи, кибератаки, разузнаване дълбоко в тила на противника, операции по заблуда, пиратство, тероризъм... имам голям списък с потенциалните цели на суперспециалното психокинетично оръжие което тайно е разработвано от съветските учени в последните години на студената война.... създаване на паника по световните търговски борси, саботиране на туристическия бизнес, разрушаване на връзките м/у Турция и други страни. /една телеграма вкара САЩ в ПСВ/.
ефекта - отвличане на основни туски сили от тетъра на бойните деиствия. - примерно сили в кюрдистан, кораби за охрана от пиратсво, айде че си издавам операциите.Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
gollum написа Виж мнениеЯсно, но - не, няма да симулирам подобни неща. Сам човек съм - и без друго няма да смогвам само за военните действия, какво остава за тилови истории.
Comment
-
Здравейте! Нов съм във форума. Исках да попитам какво става с тази игра и ако има свободни места дали ще се намери едно и за мен. Не съм специалист, по-скоро ентусиаст любител, но в общи линии съм запознат със структурата на въоръжените сили на комшиите, предимно на сухопътните войски и ВВС. Поздрави!
Comment
Comment