Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хегемония - 1915

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Част от хорицата са новички, може би няма да се въвлекът в раношни конфликти. Аз се надявам поне играта да върви известно време, а не отрано да се опукаме и да свършим за 4-5 хода (както се случва отвреме на време).

А и след като херцога толкоз набързо напусна държавичката ми- търся си втори човек- да ми смята ходовете
    "Далеч съм от мисълта си"

Comment

Е, че то негово первъзходителство беше дипломат - какви ходове е щял да смята? Освен това - всичко си се смята само. Трябва само да имаш търпението да зададеш какво искаш да се произведе . Но едва ли ще отнема повече от час-два на ход, т.е. на седмица.

Comment

Нямаше да смята, никой не спори за това. А това, че ми трябва човек да ми се оправя с бумагите остава на дневен ред. Аз крал ли съм или секретарка, ама ха! :imperial: :kid:

Comment

нас повече ни притеснява извънигровия календар - и там ли е насрочено за януари . ако е така може направо реалтайм да я направим

Иначе за Австрия вече е запазена редовна рубрика в World Weekly - "Детский Мир"
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
          きさまはしんでくださいませんか
          [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Амче, Крылов, аз на страничката вече съм обявил приблизителна дата за начало и мисля да я спазя (естествено, зависи и от въпорсите, които ще задават играчите - ако се проточи повече, може и да закъснея с една седмица).

Comment

Уряяяя

как ще процедираме с бюлетина? ти ли ще направиш страничката или сам да се самоорганизирам?
              Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
              きさまはしんでくださいませんか

Comment

Тъй като ще е към сайта аз ще я правя - ти ще подготвяш текстчетата и ще ми ги пращаш. Т.е. идеята е следната - аз ти пращам материалите (в смисъл - събитията), ти спретваш по нещо за всяко и ми ги връщаш в .txt формат, а аз ги наливам в съответните форми. А може и директно да ти изпратя шаблон и ти да ги наливаш. Ще видя как ще е по-добре.

Comment

окай

请您死在地狱般的阵痛
                  きさまはしんでくださいませんか

Comment

Мина доста време, откак обявих идеята за играта (забавянето несъмнено е по моя вина - както отбелязах, разработката ми отне повече време, отколкото предполагах) и наближава началото на играта - ориентировъчно към началото на по-следващата седмица може да започнем нещо като "нулев ход" - т.е. играчите да получат файловете си за първия ход и да ги разгледат, а заедно с това ми се иска да получа и да отговоря на въпроси по правилата (двете военни роли ще бъдат качени най-късно до петък, а страниците на игровите държави през следваща седмица). Та с тази цел искам да отправя една молба към всички, които бяха заявили желание да играят. Нормално е някои от тях да не са на линии, на други да им е преминал мерака и т.н. затова ми се иска всеки, който все още желае да играе да потвърди това отново. Срокът е до края на тази седмица. Целта ми е да мога да обявя нов набор на играчи за освободените места. Достатъчно е само един пост в тази тема. От 08.10.2007 ще смятам всеки непотвърдил участник като "отказал се" и ще обявя мястото за свободно.

Comment

Навит, кат стоманена пружина навит, кат опашката на шопар навит, кат...
                      Я да не продължавам, че ще ме изгонят
                      XV mile the sea brode is
                      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Ок, знам и за Даниц че ще участва. Митака предполагам също. Останалите - още не е ясно.

Comment

Frankreich Über Alles!

Comment

toujour pret

Comment

просто виждам заглавието на предовата статия от първия брой "Прусаци в Лувъра"

请您死在地狱般的阵痛
                              きさまはしんでくださいませんか

Comment

*Сипва си още една чаша вино, завърта шишето и го оставя до себе си. Забил поглед в чашата завърта леко глава и протяга ръка към нея...*

Comment

Working...
                                X