То моето е "всякакво"
Правя библиотека от класи и обекти сега, която после може да се използва и в уеб (в комбинация с база данни), и в нормална апликация и горе-долу всеки както му е кеф.
Картата как искаш да я генерираш, чисто графично? Аз с нея се боря и е бая мъка. Опира май до различни битмапчета, за всичко дето се сети човек, дето да се рисуват едно върху друго. Но хексовата се прави горе-доле де, векторна обаче ще е доста по-трудно (тоя вариант го оставих засега), но на флаш точно това може да се направи доста по-лесно де.
Правя библиотека от класи и обекти сега, която после може да се използва и в уеб (в комбинация с база данни), и в нормална апликация и горе-долу всеки както му е кеф.Картата как искаш да я генерираш, чисто графично? Аз с нея се боря и е бая мъка. Опира май до различни битмапчета, за всичко дето се сети човек, дето да се рисуват едно върху друго. Но хексовата се прави горе-доле де, векторна обаче ще е доста по-трудно (тоя вариант го оставих засега), но на флаш точно това може да се направи доста по-лесно де.
. Може да видиш как е. Ама се успокоих, че няма нужда да търся оптимизация някаква
За туй ми се струваше, че Имп там може да помръдне нещо, защото той имаше вече основа някаква.
Comment