Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дипломация III

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

O-o-o koко хубави новини за съюзническата победа, негово кралско височество ,т.е. АЗ, е доволен, и това повдига обаче следващият
    Въпрос: понеже явно ще се търчи насам-натам по картата да се помага: как ще стои въпросът с правото за преминаване през неутрални държави, ще ли е възможно, така съюзниците ще могат преко да се подпомагат.
    И още нещо за съюзническата победа, критериите за нея може да са завишени с някакъв коефициент: 200*броя на участниците в съюза*коефициент.

Comment

Не, преминаване през неутрални държави без война няма как да стане. В предишната, в която имаше повече политика и ролеви елемент беше възможно, но пък и нещата ставаха бая сложни.
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ха, ето най-накрая едно предимство да си морска сила

Comment

Gaden Gogi написа
          Ха, ето най-накрая едно предимство да си морска сила
          Не знам Гоги, то принципно всеки играч сам си знае какво и как ще прави. Моят поглед към това кой е по-силен е: морските държави имат изначално предимство - могат да нанасят удари където и както си решат, докато сухопътните са ограничени от преките си съседи и трябва да пазят крайбрежието си срещу десанти (в случай, че са си завъдили враг-морска сила). Което означава разпиляване на силите. Въпрос на възможности. Дори и на тази карта, където морето не е чак толкова голям дял от Света, флотите пак имат решаващо значение.
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Е ти емотикона не го ли виждаш
            Иначе не е съвсем където си иска, все пак флотът също има скорост, освен това дори да атакува и превземе провинция...ами при контраатаката на врага? аз не случайно питах за ролята на флота в отбрана..изобщо всички 9почти, има и подвеждащи) въпроси съм ги задал имайки нещо конкретно предвид
            Но това че не излагам плановете си на всеослушание не значи че не съм съставил такива.
            А вече като се знаят и повечето играчи (за съжаление без русия) и има яснота по някой въпроси може и да се преговаря
            Но приказките са си приказки, играта ще покаже

Comment

Аз мисля да съм Персия, ако не е проблем.
              Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Аз изявявам желание за Индия.
                С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

Дотук са заети 9 от 10те основни държави (без Русия) и 2 от 3те допълнителни (остава Китай).

1. Велики сили, развити в технологично и политическо отношение:
                  (десет държави)

Австрия - играч: Албирео
                  територия: 12 провинции, доход: 160 лири
                  армия: 10 ПК, 5 КК, 1 щаб, 1 флот, 1 флотски щаб

Великобритания - играч: Гоги
                  армия: 3 ПК, 2 КК, 1 щаб, 3 флота, 1 флотски щаб

Германия - играч: Империал

Испания - играч: Кайзер
                  армия: 7 ПК, 3 КК, 1 щаб, 2 флота, 1 флотски щаб

Италия - играч: княз Крылов

Османска Империя - играч: Даниц

Русия - играч: няма играч

Франция - играч: Голъм

Швеция - играч: Щурмфюрер

Япония - играч: Одзава
                  армия: 3 ПК, 2 КК, 1 щаб, 3 флота, 1 флотски щаб

2. Велики сили, недостатъчно развити в технологично и политическо отношение:
                  (три държави)

Индия - играч: Хартман
                  територия: 19 провинции, доход: 230 лири
                  армия: 15 ПК, 7 КК, 2 щаба, 1 флот, 1 флотски щаб

Китай - играч: няма играч
                  територия: 29 провинции, доход: 330 лири
                  армия: 22 ПК, 12 КК, 3 щаба, 1 флот, 1 флотски щаб

Персия - играч: 1951
                  територия: 15 провинции, доход: 190 лири
                  армия: 16 ПК, 8 КК, 2 щаба, 0 флота, 0 флотски щаба
                  Проект 22.06.1941 г.

Comment

Хммм, интересно развитие с неразвитите държави... Аз ще съм наблюдател тази игра Воланд, може да помагам с воденето (сметките)
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Sir Gray написа
                      Хммм, интересно развитие с неразвитите държави... Аз ще съм наблюдател тази игра Воланд, може да помагам с воденето (сметките)
                      Ок, добре, ще го измисилм.
                      Аз намерих и поизтупах от прахта вестниците от миналата игра. Ето ги и тях:

Гласът на народа, Консерватор, Рамблер-1, Рамблер-2, Рамблер-3, Игрови вестник, Turkish daily news, Morning glory-1, Morning glory-2, Morning glory-3
                      Проект 22.06.1941 г.

Comment

Имаше и Османски официоз, молим, молим...

Comment

А, да, вярно, благодаря, че го постна. Аз извадих каквото имаше в архивите, но този си беше на твоя сайт, така че нямаше как да е при мен
                          Помня аз, че бяха повече вестниците ... а и някъде се бяха събирали материали за следващите издания, включително и за данданията около Папата, ама ...
                          Проект 22.06.1941 г.

Comment

И "Асахи Шимбун" имаше май, или беше в друга игра. Не помня вече..
                            Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                            Неизвестен руски адмирал

Comment

messire Woland написа
                              Ок, добре, ще го измисилм.
                              Аз намерих и поизтупах от прахта вестниците от миналата игра. Ето ги и тях:

Гласът на народа, Консерватор, Рамблер-1, Рамблер-2, Рамблер-3, Игрови вестник, Turkish daily news, Morning glory-1, Morning glory-2, Morning glory-3
                              К_У_Л_Т
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Въпрос:
                                Кой ще е основният форум на играта?
                                Бойна слава или този - http://gamezone.rpg.bg/index.php
                                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Working...
                                X