Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дипломация

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Край на "Дипломация"

Originally posted by "messire Woland"

Тъй като на практика Съюзът на Тримата Императори* плюс Франция вече контролира играта, спокойно може да обявим края й при следните условия:
    1. Турция остава протекторат на Руската Империя.
    2. Италия става протекторат на Австро-Унгария.
    3. Германия предава, според първоначалната договорка Швеция на Русия.
    4. Франция изтегля войските си от Италия, но взима всички италиански колонии, без Тунис.
    5. Германската Империя получава бази в Тунис и Крит.
    6. Британската Империя изтегля войските си от Франция обратно в Белгия.
    7. Германската империя връща Белгия на Британската Империя.
    Подписано от Имперския Канцлер Бетман-Холвег, от името на Имперското Правителство на Негово Императорско Величество Фридрих-Вилхелм II.
    Подписано от Вицеканцлер Михаил Бестужев, от Името на Негово Императорско Величество Николай ²² Романов, Император на Русия

*: Съюзът на Тримата Императори - включва Австро-Унгарската, Германската и Руската Империи, формиран е още преди старта на играта.
    Не слагам подписа си под тоз докуменит докато:

1. не уредя по мирен начин конфликта с Англия. За голямо съжаление вече пратих заповедите за атака с/у десанта... Ще се постарая да ги отменя, мисля...
    2. съгл. договорите ми с Виена част от ителианските територии отиват при мен. Мога да го оглася при положителен от страна на Виена.
    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Re: Край на "Дипломация"

Аз вече договорих нещата - съгласувано е с Австро-Унгария.
      За нещата с Британия - мирния договор и там е уреден.
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

В случай на негативно отношение на Франция Русия ще продължи своят марщ към плацдрма на бойните действия и ще изисква от съюзниците си да обявят война на Франция и да я върнат в културните и граници.
        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
        [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
        きさまはしんでくださいませんか
        [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Originally posted by "княз Крылов"

В случай на негативно отношение на Франция Русия ще продължи своят марщ към плацдрма на бойните действия и ще изисква от съюзниците си да обявят война на Франция и да я върнат в културните и граници.
          гледай си работата.

а иначе играта свърши.
          Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Ако не подпишеш Тристранния протокол ...не есвършила. Това ти е шанса да бъдеш сред оцелелите И не ме дразни ...че мога да бъда и импулсивен в решенията си ..а 33 ИК на ход .....познай какво правят
            Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
            きさまはしんでくださいませんか

Comment

Отказам да се подчиня на развиленлия се пияница.

Нека играта ПРОДЪЛЖИ! 8)

Comment

Сержан, вие не сте ми пратили абсолютно никакъв ход :roll:
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

много странно...
                  ще ти го пратя отново

Comment

А моя получи ли го Имперец?

Явно играта не е свършила! ДАНО СЕГА ФРАНЦИЯ ВЕЧЕ ФРАНЦИЯ ДА ПРАВИ ФРЕНСКА ЛЮБОВ!

ххахаах! Вече се шегувам де! Мина ми за предателството!
                    Канцлер на хазната

Comment

Штурм ...аде малко по-спокойно

请您死在地狱般的阵痛
                      きさまはしんでくださいませんか

Comment

Samo се шегувкам!

Канцлер на хазната

Comment

С голямо огорчение заявавям ,че Франция отказа предложения от мен мирен договор и е дала заповед за атака срещу моя експедиционен корпоус. За съжаление пред Британското правителство няма друг вариант освен атака срещу френските позиции. Боим се ,че ще се наложи да принудим франция със сила да сложи оръжието.
                          In My Humble Opinion.

Comment

Италианското правителство е доволно от помощта, която му оказват всички държави за борбата срещу Франция и изказва специалните си благодарности на Австро-Унгария и Русия!

Иначе за Франция:
                            Уханов поне веднъж не можеш ли да спреш навреме?
                            Канцлер на хазната

Comment

може ли поне веднъж да замълчиш когато не си наясно,а ?! :x направи митази услуга, приятелю!

@Fox: заповедта за атака е отменена още вчера вечерта.

Comment

Аз не мисля че има причина да продължаваме с тази игра. Франция ако иска да воюва срещу целия свят нейна си работа. Империал изтегли ми войските от Италия, а също и от България(като я направиш пак самостоятелна държава) и толкова от Австро-Унгария. Подписвам се под договора който Воланд беше постнал по-надолу и смятам играта за спечелена от Съюзът на Тримата Императори.
                                <<..........>>

Comment

Working...
                                X