прати го ама аз имам работа в момента
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дипломация
Collapse
X
-
Няколко по-мащабни сражения на този ход:
8 френски армии удариха Италианската провинция Пиемонт (Pie). Там свариха 5 Италиански армии в процес на придвижване. В настъпилата касапница на цената на едва една армия, Френските сили унищожиха 3 Италиански армии и обърнаха в бягство останалите 2.
Смел Австрийски десант отне още една провинция от Италия - Апулия (Pug)
Насрещен сблъсък между Турски и Руски армии в Анкара завършиха с равни загуби - по една армия от всяка страна. Позициите не се промениха.
Австрия прегази останалия Турски гарнизон в Гърция и напълно го унищожи.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Картата в началото на ход.5
Великобритания:
Стартови ИК = 18ИК (17ИК доход, 1ИК от ход.3)
3 х Армия (5ИК) = 15ИК
3ИК остават, 20ИК налични в началото на ход.5
Русия:
Стартови ИК = 20ИК (19ИК доход, 1ИК от ход.3)
4 х Армия (5ИК) = 20ИК
0ИК остават, +3ИК увеличение на дохода от Румъния, 22ИК налични в началото на ход.5
Франция:
Стартови ИК = 18ИК (18ИК доход)
3 х Армия (5ИК) = 15ИК
3ИК остават, +1 увеличение на дохода от Пиемонт, 22ИК налични в началото на ход.5
Австрия:
Стартови ИК = 26ИК (22ИК доход, 4ИК от ход.3)
5 х Армия (5ИК) = 25ИК
1ИК остава, +1ИК увеличение на дохода от Апулия (Pug), +3ИК увеличение на дохода от Гърция, -3ИК намаление на дохода от Румъния, 24ИК налични в началото на ход.5
Германия:
Стартови ИК = 25ИК (24ИК доход, 1ИК от ход.3)
2 х Армия (5ИК) + 2 х Флот = 24ИК
1ИК остават, 25ИК налични в началото на ход.5
Италия:
Стартови ИК = 17ИК (16ИК доход, 1ИК от ход 3)
3 х Армия (5ИК) = 15ИК
2ИК остават, +1ИК увеличение на дохода от Балеарски о-ви, -1ИК намаление на дохода от Апулия (Pug), -1ИК намаление на дохода от Пиемонт (Pie), 17ИК налични в началото на ход.5
Турция:
Стартови ИК = 13ИК (10ИК доход, 3ИК от ход.3)
2 х Армия (5ИК) = 10ИК
3ИК остават, -3ИК намаление на дохода от Гърция, 10ИК налични в началото на ход.5albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Имперец, не си прав! Извинявай, но много добре помня, че имах една армия в Pug, което означава, че Австрийците не печелят битката! Сега не съм 100% сигурен, но вкъщи имам хода и помня много добре, че беше така!!!
Освен това... всъщност е само това, но все пак мисля, че това достатъчно.
Иначе имам официално изявление за Франсетата:
Който се смее последен на български, а не на руски се смее най-добре!Канцлер на хазната
Comment
-
УПРОВЕРЖЕНИЕ!!!
Нека да е ясно - нападки към Водещия не се приемат. Ако имате въпроси, или смятате, че нещо не е правилно - пратете му лично съобщение. Но изречения от сорта "не си прав, защото еди-какво си" не се приемат. Водещия не е участник в играта. Така че, това е все едно да кажеш на съдбата, че не е справедлива.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Тъй като на практика Съюзът на Тримата Императори* плюс Франция вече контролира играта, спокойно може да обявим края й при следните условия:
1. Турция остава протекторат на Руската Империя.
2. Италия става протекторат на Австро-Унгария.
3. Германия предава, според първоначалната договорка Швеция на Русия.
4. Франция изтегля войските си от Италия, но взима всички италиански колонии, без Тунис.
5. Германската Империя получава бази в Тунис и Крит.
6. Британската Империя изтегля войските си от Франция обратно в Белгия.
7. Германската империя връща Белгия на Британската Империя.
Подписано от Имперския Канцлер Бетман-Холвег, от името на Имперското Правителство на Негово Императорско Величество Фридрих-Вилхелм II.
Подписано от Вицеканцлер Михаил Бестужев, от Името на Негово Императорско Величество Николай ²² Романов, Император на Русия
*: Съюзът на Тримата Императори - включва Австро-Унгарската, Германската и Руската Империи, формиран е още преди старта на играта.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment