Хм, прибързано е да се водят подобни конференции на този етап преди нищо да е ясно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предварителни пазарлъци
Collapse
X
-
Досега следните държави са изявили желанието си да участват в Световните Спортни Игри "Брюксел`36":
Белгия
Япония
Франция
Индия
Ирландия
Холандия
Русия
Ако някой от играчите не е получил писмо с поканата и основната информация, нека ми съобщи на ЛС.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Прикоткване на моделисти
ПРЕДЛАГАМ:
През първия ход от играта да бъде проведена среща на най-високо ниво за икономическо сътрудничество, на която да присъстват всички държави.
Нуждата от такава среща се обуславя от разпределението на ресурсите в играта, както и от различните насоки на икономиката на всяка страна. Сигурен съм, че ползата от такава среща е очевидна за всяка държава, а сключените там споразумения ще обуславят до голяма степен политиката по време на самата игра.
Ако владетелят на Швеция е съгласен, нека срещата се проведе там.
Comment
-
Белгие етествено ще изпрати свой представиел на тази конференция, кто естествено не се обременява с някакви задължения по обсъжданите на нея проекти.
Последно заявили участие в ССИ:
Белгия
Япония
Франция
Индия
Ирландия
Холандия
Русия
ИспанияДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Longanlon написаПРЕДЛАГАМ:
През първия ход от играта да бъде проведена среща на най-високо ниво за икономическо сътрудничество, на която да присъстват всички държави.
Нуждата от такава среща се обуславя от разпределението на ресурсите в играта, както и от различните насоки на икономиката на всяка страна. Сигурен съм, че ползата от такава среща е очевидна за всяка държава, а сключените там споразумения ще обуславят до голяма степен политиката по време на самата игра.
Ако владетелят на Швеция е съгласен, нека срещата се проведе там.
Кажи какво точно имаш предвид. Или ще се събираме на моабет :?
Comment
-
хехе, не бъди толкова предубеден.
целта е да се постигнат икономическо споразумения между страните съобразно ориентацията им в производството, за да се избегнат военни конфликти за ресурси.
ще бъдат представени и може би съгласувани приоритетите на различните държави за вътрешно производство и международна търговия, ще бъдат сключени сделки за експлоатация на природни находища в държавите, които нямат интерес/възможности да ги разработят сами.
и други.
Comment
-
Mdaaa Wyprost е че всички ще искат най-апетитната мръвка. Как смяташ ще си я поделят? Най-многото още в първи ход да възникант търкания и потенциални конфликти. Все пак ме съмнява "баницата" да бъде разделена мирно.
Е някой от нас може да са настроени милитаристични и реваншистки и просто да си търсят повод за война :twisted:
Comment
-
Последно заявили участие в ССИ:
Белгия
Япония
Франция
Индия
Ирландия
Холандия
Русия
Испания
Индонезия
Заформя се една стабилна олимпиадаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Добре, Швеция би изпратила представители на Олимпиадата.
Също така Швеция предлага на кръга от "Малки сили" да обсъдят на нейна територия своите финансови и икономически взаимоотношения."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Heinz W. Guderian написаДобре, Швеция би изпратила представители на Олимпиадата.
Също така Швеция предлага на кръга от "Малки сили" да обсъдят на нейна територия своите финансови и икономически взаимоотношения.
Ъ? Швеция територия ли има?
....
А! Гледам картата от втори ход, извинете ме, хахахахахах Шегувам се разбира се! Швеция е на много интересно мястоКанцлер на хазната
Comment
Comment