тц тц, крайно недалновидно е да си обявяваш външнополитическата ориентация така открито
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумна Игра номер 3 - Империализъм
Collapse
X
-
Крилов, батка, с теб съм /макар че си все пак изменник на царските идеали :lol: /.
Къв свободен пост има при теб - генерал ли? заемам го
---occupied---
:twisted:
да ни е честита новата игра. а правилата са направо фантастични!
:tup: :tup: :tup:Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
Originally posted by "Сержант Уханов"
Споко, Парабелум! Срещу 30 ИК месечно ще те консултирам по всички въпроси. Конфидециално, нали? :twisted:То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Коничиуа, Император, Парабелум! Винаги можете да разчитате на лоялността на вашия Генерал-Адмирал! А, ако нещо се обърка ще си потърся кейсаку :lol: А Доктрината е ясна-Si vis pacem-para bellum :fire:
Империал, знам че я има тази титла в Германия, ама аз помирявах армията и флота на МикадотоПишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Originally posted by "Odzava"
Коничиуа, Император, Парабелум! Винаги можете да разчитате на лоялността на вашия Генерал-Адмирал! А, ако нещо се обърка ще си потърся кейсаку :lol: А Доктрината е ясна-Si vis pacem-para bellum :fire:
Империал, знам че я има тази титла в Германия, ама аз помирявах армията и флота на Микадото
Благодаря ти мой верни Адмирале!
Ей, все още има добри хора на този свят!
За проявената загриженост относно моята скромна императорска особа , аз Парабелум Велик Магистър на Орден "Бойна Слава" и временно изпълняващ функцията император на Япония награждавам адмирал Одзава с Голямата звезда на "Ордена на Изгряващото Слънце"
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Originally posted by "Parabellum"
Odzava написаКоничиуа, Император, Парабелум! Винаги можете да разчитате на лоялността на вашия Генерал-Адмирал! А, ако нещо се обърка ще си потърся кейсаку :lol: А Доктрината е ясна-Si vis pacem-para bellum :fire:
Империал, знам че я има тази титла в Германия, ама аз помирявах армията и флота на Микадото
Благодаря ти мой верни Адмирале!
Ей, все още има добри хора на този свят!
За проявената загриженост относно моята скромна императорска особа , аз Парабелум Велик Магистър на Орден "Бойна Слава" и временно изпълняващ функцията император на Япония награждавам адмирал Одзава с Голямата звезда на "Ордена на Изгряващото Слънце"
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
Comment