miro написа
Salute!

))
).
. А иначе отделна ос за задкрилките според мен не е необходимо, освен с цел да се освободят 2 бутона за други нужди, но всеки знае себе си :o . Лично аз ползвам една за тримера на хоризонталното кормило и една за стъпката на витлото (то за Месера няма кой знае каква полза - карам на автоматична).
.
. С две думи те са предвидени за излитане и кацане, а така също и някои по-свити завои и фигури, като това си води съответни негативни последици (загуба на скорост), но понякога това е оправдано. Има и още няколко случая когато могат да се ползват и да е оправдано (иначе всеки може да ги пуска когато му е кеф :roll: ).
. С две думи те са предвидени за излитане и кацане, а така също и някои по-свити завои и фигури, като това си води съответни негативни последици (загуба на скорост), но понякога това е оправдано. Има и още няколко случая когато могат да се ползват и да е оправдано (иначе всеки може да ги пуска когато му е кеф :roll: ).
)Искам да поясня-става дума за съвсем леко откланяне възможно само с хотас контрол.Такова с клавиатура не става.Но както и да ,е аз казвам своя опит и не се сърдя на други мнения.То бум зума лесно ма я се пробвай на ВЕФ срещу добри пилоти и със калпав нет че да те питам тогаз.В последните 4-5 мисии стрелям стрелям,имах и попадения ма не падат гадовете на последната здраво го треснах един Ил-2 но кацна в полето гада а за мен ядец.А клапите и ръчната стъпка ползвам така-като попривъша мунициите бягам горе и там 0,5-1% клапи и стъпка 70-80% с 45-50% газ и беж на юг към бетонната писта на Новоросийск.Руснаците често дебнат немците на кацане и бая народ има избит така но тук ААА и зъл и не идват а и дори и леко да лагне меса се троши но не се взривява.Още един въпрос -АБЕ НИКОЙ НЕ СПОДЕЛЯ ОПИТА СИ С ДЖОЙСТИК-КОЙ КАКЪВ ПОЛЗВА И КАКВО ХАРЕСВА И КАКВО В НЕГО КАКТО И НА КВА ЦЕНА СЕ НАМИРА.Всъщност това бе и основната ми тема Благодаря предварително за всяка информация.
Comment