Ясно значи няма да си взимам.Мерси за информацията,другото за което си мисля е TRACKIR2,него поне много го хвалят.
. Дано връзката е по-добра, та да можем да комуникираме по-лесно и да се разбираме.
Имах малко проблеми със стартирането му тъй като има допълнително захранване с адаптер,който е за 110-24волта,но нали сме в България .Та кво се случи купих си адаптер 220-110 да ама се оказа фалшиф и аз изтръпнах при мисълта че може да се е прецакал стика,за щастие това не се случи за което страшно много се радвам.Днес си купих свестен и за сега а дано и за в бъдеще е така всичко е-ТОК И ЖИЦИ!Нямаше никакви проблеми с доставката,така че ако някой иска да си поръча да каже ще му помогна.Надявам се вече да отстраня по-бързо моите грешки и да стигна добро ниво-УСПЕХ И НА ВАС!!! :tup: :tup: :tup:
джоя ми тотално сдаде багажа
Тази пауза ми се отразява много зле но ко да се прави все пак сме в България :cry: Надявам се да няма много бури тази година за да мога да летя редом с вас.От стика за сега съм много доволен и не мога да се оплача от нищо
Надявам се да няма скоро бури за да няма и паузи на летене.Гледам има нови членове-Браво!УСПЕХ!!! :tup: :tup: :tup:
джоя ми тотално сдаде багажа
)))
Тази пауза ми се отразява много зле но ко да се прави все пак сме в България :cry: Надявам се да няма много бури тази година за да мога да летя редом с вас. Надявам се да няма скоро бури за да няма и паузи на летене.Гледам има нови членове-Браво!УСПЕХ!!! :tup: :tup: :tup:
)))
Comment