If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Yasno AMi togava shte razgledam pravilata po-podrobno za da dam i az cenen suvet. Super. Strahotno. Ami kakvo shte pravite, kato samo shte gubite ot men? 8)
Taka se smeeshe i messir Wolland navremeto ...PP
Sega po sushtestvo. Imam ideya za pravilata, no tuka li da ya pisha ili na drugo miasto? Dokato mi otgovorite, az sega shte napisha neshto tuk.
1) Prez zimnite meseci verijnata tehnika bi triabvalo da ima ponijeno dvijenie. Ako leda zatrudniava verigite, to kalta napravo im vzima zdraveto.
2) Supply na tankovete bi triabvalo da se uvelichava prez zimata. Moje bi s 1?
3) Malko e avangardno, no moje bi shte e ideya, ako vsiaka strana(ili grupa ot strani) ima opredeleni plusove v dadena edinica. Naprimer reaktivniat Messershmidt na Germany, T34 na USSR, kavaleria(Poland), i pr. Malko e presileno moje bi...
Ako neshto prekaliavam mi kajete molia))
Apropos, Strategicheskata karta na Flash s flash obekti li shte bude?
Съвсем сериозно даже, казах че няма да има никакво програмиране. Картата ще се сканира и дообработи с Photoshop примерно и водещия ще си драска по нея ако иска.
Колкото до предложенията за правила - тук, да.
За зимата - Воланд я е предвидил и го е писал в правилата, трябва да го има някъде...за supply през зимата не съм сигурен дали има промяна но скоростта на всичко определено пада.
Колкото до предимствата на държавите в определени единици - и на мен ми се ще обаче ще видим. Опитваме се да не се преусложнява...
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Ами, ако ти отбираш от тия работи, кажи мъжки "е ся аз ше го напрая тва" :twisted: А ако да, даже може да те вържем за някои работи по портала като се измислят :twisted: :twisted:
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Pisha na:
ANSI C - mn. dobyr
Perl - mn. dobyr / i skromen/
PHP - slab - n! n->mnoogo goliamo chislo. T.e. ne ponasiam PHP.
Poznania v sveta na Linux:
Web server administration, MySQL, PostgreSQL,mail s, dns s - ami moje tova da pomogne)) Linux Networking, advanced routing, kernel modules developement. Tova e deto go moga dobre. Edinstvenia mi problem e vremeto, no vse moje da se namira po malko vreme za edna blagorodna kauza. :roll:
така или иначе нищо сложно няма да се изисква, но самият аз не отбирам много от веб програмиране, знам само C++ и Delphi...
току-що ми докладваха че си бивш танкист, таман ми трябва такъв 8) Ако може, прегледай ми сайта и ми докладвай за груби грешки...то всъщност е доста писано. Най-конкретно ме интересуват българските съответствия на някои английски танкови термини...капацитет ли си по въпроса?
albireo написа
Comment