Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хопла :))

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

:lol: Абе Боже, ти май съвсем не ни разбра! Ами кой да ти знае че Алиен ще се впусне в ръш. А и аз смятах да си играя обикновен сенатор-философ. Да не мислиш че се готвех за сражения :aaa:
    Сега плановете:
    1. Сър дръж се колкото можеш. Няма да откажа 1 легион в Либия ако имате-ако не-здраве да е.
    2. Кайзер аз никога не изоставям приятелите си. Ако мога да те разменя-ще го направя. Ако не мога просто ще се срешнем на бреговете на Стикс.
    3. Германците за сега мисля повече ни помагат отколкото пречат. Предлагам да обещаем на Неоникс всичко на север пък и засега то не ни трябва.
    Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
    Неизвестен руски адмирал

Comment

E, частно , не се обръщайте така към мен, пратил си ми една заръка Одзи за Н., л.с. , приета е, не мога да ти отговоря по друг начин, защото пощата ти на Бойна слава е задръстена, О, благородни сенаторе!

Comment

Така - нещата наистина са сериозни , по-сериозни отколкото си мислех .
        Одзава - благодаря , че се опитваш да ме измъкнеш , ако трябва да съм честен
        не очаквах , че Алиен толкова се е развихрил - наистина скоро мога да бъда на
        брега на Стикс . Не мога да ти изпратя военна помощ - самото ми положение е
        отчайващо - а и неспирните ми обвинениея към Мелиса и Алиен не са ... но поне
        най-накрая си признаха , че са тирани и диктатори ! Изобщо ключово е оцеляването на теб сър Грей - скоро самият аз ще се надявам на известна военна
        сила - но за да я използвам ти Одзава трябва да създадеш фронт в Африка и
        разбира се сър Грей трябва още да държи Македония ! Късмет и дано оцелеем -
        направим ли го нататък е по-лесно ... и безопасно !

Comment

Приятели, каквото и да стане от тук нататък знайте че е в името на
          Last edited by Odzava; 25-04-2005, 10:24.
          Неизвестен руски адмирал

Comment

Ей , един да подхване патетична реч и тя недовьршена ...
            Стегнете се партийни другари , то е ясно , че ще се мре - ето и аз вече
            сьм обвиняем по " Популаргейт " , но няма да се предаваме я ! Напред
            до победа на античния популаризьм !

Comment

Искам да поясня моите мирни предложения - ако се приемат ,вярвам , че само
              могат да бьдат в наша полза , ако ли не - нищо сьщественно няма да се промени.
              Макар , че много ме сьмнява диктаторите да ги одобрят - вече се мислят за победители и това ги прави самоуверени .

Comment

Споко бе Кайзер. Ако ще се мре ще е с музика
                Я се стегнете още 2-3 хода
                Неизвестен руски адмирал

Comment

Е колеги донякъде добре - Витиния е моя . Лошото е , че сме загубили Македония
                  и Илирия , а и Либия . Нека да изготвим нов план съобразен със ситуацията .
                  Мисля , че е ясно - ще оцелеем само ако единно атакуваме врага по предварително установени посоки . Лошо е и , че диктаторите не приемат плана ми , честно казано таях поне малка надежда да се вразумят . Но явно ни чакат
                  още тежки битки ...

Comment

За тебе имам предложение от партите: те предолжиха мир и да се изтеглят от Мак ,ако обаче ти освободиш Витиня - предлагат в замяна Тракия да ти дадат.
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Значи партите , дето не знам кой ги води , ти предлагат да ми предложиш да дам
                      Витиния , пък те да ти върнат Македония , а аз да взема Тракия ? Твърде добре
                      звучи , но ще го обмисля внимателно и скоро ще си кажа думата .Иначе пак казвам - примамлива е офертата

Comment

Думай бързо, така ще се отървем от партите поне.
                        XV mile the sea brode is
                        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Добре , щом ще парира партската опастност и прочее ... пък и Тракия
                          е готино място - море , планинки , девойки Може официално да се
                          обяви - само напомням - вземам Тракия ,ти Македония , а им давам
                          Витиния - и нищо повече .

Comment

Драги колеги популари ! Античният популаризъм победи :imperial:
                            Всички оцеляхме до края и то в състава , с който почнахме !
                            Благодаря на всички за чудесните емоции около играта
                            Поздравявам всички участници , както и нейните създатели ,
                            за мен беше чест да участвам с вас в това римско приключение :mhehe: ! Сега е време за дружно :drink:

Comment

Хъмн... :lol:
                              Да ти напомням ли, че оптиматите така и не загубиха Рим, а където е Рим, там е и Републиката Така че е малко пресилено да се каже, че популаризмът е победил :p

А ако сте оцелели, то е само защото боговете не ми позволиха да ви отрежа главите и ви скриха от нас :imperial:

Позволете ми да ви кажа, че за мен беше удоволствие да сте мои врагове и да споделим за момент един рядък исторически миг. Едва сега наистина разбрах колко трудно е било в онези години и как да се вземе едно решение се превръща в съдбоносен акт

Да ви попитам, от чисто любопитство кой е автор на това -

Ето , виждаш ли какво става в Сената !
                              Остави ние , римляните да завладеем Тракия , а когато нападаш - атакувай Африка . Не Египет - той
                              скоро ще стане наш - провинция Африка на Пулхерия .
                              И моля те - нашите взаимоотношения трябва да оста-
                              нат тайни ! Пък и никой няма да те атакува докато
                              посланникът преговаря с теб !

П.П. Хех, доживях да пиша в популатския форум :rock: :lol:
                              "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                              Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Ех , тез видни пуристи ... Пък за текстчето , ами аз такова
                                нищо лично разбира се :teu24: , всичко бе в името на победата :sm100:

Comment

Working...
                                X