If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е браво - непобедимите популари разгромени ! Рим вече е на Алиен , пьк
аз сьм пленник ! Страхотно ! Някакви идеи , колеги сьпартийци !? Пьк и синьт
ми е мьртав - направо супер...
То пък една борба...
Ще пробвам да се скютеза с варварите, срещу Рим не искам да воювам, нека народа сам реши дали иска варварски сродник за цар... Без подкрепа от народа не ще предприема нищо
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
А някой беше казал : " не забравяй , че не можеш да дадеш нещо в замяна " .
Е още имам това онова - нека да не бьбрим примирено , а да действаме единно.
Ако изобщо още сьществува стремеж да се действа единно ...
Ами давайте планове де. Страхувам се, че вече единствено наличната военна сила има значение. Тяхната атака ще е съсредоточена срещу мен и трите провинции на Балканите. Не вярвам да устоя пред концентрирана атака от тях и партите едновременно, но ще направя каквото мога.
Ти, Кайзер ако можеш вземи Сицилия
Одзава ако има нещо, нека атакува Африка - там би трябвало да няма/ да има малко войски.
И двамата може да мислите за някакви диверсии из задните техни провинции, предполагам че Алиен е концентрирал всичко в атаката на Рим и Испания е оголена. Аз ще се отбранявам кат опълченците на Шипка през това време)))
XV mile the sea brode is
Някой може да пусне една реч в моя защита на Форума, нещо в линиите - ето той положи толкова усилия в името на Републиката и дори се оттегли, когато имаше почти пълна власт, само и само да запази Републиката, а сега някои родоотстъпници и съюзници на варварите нахлуват в Рим с кървав меч, посягайки към абсолютната власт (както и изказванията им в Сената говорят) и тн и тн. С идея да разръчкате малко плебса, вълнения туй онуй. А бонус ще е ако дори неговите войници започнат да се съмняват в Алиен.
Това щото официално (игрово) вече нямам персонаж в Рим, пък и не искам да пращам - Алиен ще ги претрепе веднага (макар че, хмм, може би това е полезен нагледен пример за неговия произвол )
Пък да видим, следващия ход може да се наложи да си режа вените
XV mile the sea brode is
Ако някой ще си реже вените - това съм аз . Аз съм в Рим , ако на Алиен
му хрумне да избива на ред пръв ще го отнеса . Ах , само да ми станат легио-
ните ... а за речта - няма проблем , заемам се
Играта не се превръща в РПГ, ми в ТБС
Републиканските легиони ще ги изнесат тоя търн
Иначе ясно, ще видя аз какво мога да направя (мотае ми се една изненадваща стратегийка
XV mile the sea brode is
Ajde, айде, все дружеска критика, няма ли да се поразвартите малко, че алеин, ще ви разгони по краищата на картата като гледам, плака за видиения, сега ти било РПГ... :o
едни разузнават , други карат на видения, трети на мрънкане...мрън,мрън, :mhehe: кажи кво имат германците, мрън,мрън, легионче си нямам, мрън, що не ми дадоха Илирия, :cry: как едни си имат всичко, а други илинджиистват, му викаха едно време в махалата...
вие не се популари, вие сте БЗНС- Робовладелска 1
:mhehe: :mhehe:
Даниц , не бьде така строг - ние си се опитваме ... Пьк и Илирия си беше
моя , наистина това сьс смьртта на сина не беше честно
Ей сега като искараме партийната програма-супер таен план и нема да
има веч врази Вервай ...
Comment