Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хопла :))

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Поредният въпрос господа съпартийци - да дадем ли Галия на консула
    оптимат , или да изчакаме варварите да поупостошат Севера и тогава да
    действаме Варварите или оптиматите - това е въпросът :o

Comment

Дай си кандидатура за Галия бре, и я обоснови, че така няма да има нужда и двамата консули да са извън Рим (което не може да стане). Тамън ще имаме цялата армия под наш контрол
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Не мислиш ли , че е по-добре да издигнем колегата Одзава за Галия ,
        пък аз , дай боже , да си получа малката Сицилия ? Всъщност Одзава е далеч
        по-опитен и би бил по от полза . Пък и да оставим колегата ти да гони вар-
        варите - какво лошо - нали знаеш - стрели , войни , я без да иска да вземе да
        умре , искам да кажа да падне геройски за Отечеството ... пък и ако го
        няма оптиматите ще загубят силно лице в Рим ... Важното е ти да оцелееш
        в тия македонски -балкански мелета дето се завихрят .

Comment

Одзава ще се разпростира в Африка (с подкрепата на мелиса :rock: ) Но имайте предвид, че го правя за да открием втори фронт срещу партите. А Галия не ми трябва. За следващата размяна ще се кандидатирам за Африка.

Абре, популари, пускайте покани на тия дето не са при нас. Само аз ли да водя политика на партийно строителство :aaa: Стига ами се хващайте за клавиатурите.
          Last edited by Odzava; 13-04-2005, 13:29. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
          Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
          Неизвестен руски адмирал

Comment

Ех , Одзава , Одзава ... тя вчера стана една .... :not:
            Всички са срещу нас - това е истината . На мен ми отказват ВТОРИ пост.
            Мелиса се разпростира , Галба се разпростира ... всички оптимати вече
            си имат важни позиции - И чрез тях спокойно си играят играта :vb_sad: .
            Пък за партията - аз ти га казах и преди половин година , по друг повод-
            щом Кайзер каже , че е от отбор черешка , значи е черешка .
            Апропо - какво мислиш за възвръщането на Катон - вчера за това стана
            скандала - аз срещу тълпа побеснели оптимати .

Comment

Тъй, гответе се за война, драги съпартийци. Радвам се поне, че лошите момчета избързаха и започнаха първи да играят не по правилата - така те са нарушилите закона и посегналите към властта, а ние сме пазителите му Ще видим кой колко и накъде ще се разпростира, но ще е адски хубаво да отцепим някой от техния отбор - Алиендреамер може би? Кайзере, там ти имаш по-тесни връзки май, какво ще кажеш?
              Та генерална линия на поведение - въпросния извъреден указ е незаконен (както и си е всъщност) > това е метеж > защита на Републиката до дупка.
              Относно Катон - той не е сенатор вече, ерго няма какво да си прави мераци или пък да го гласят за някъде (ако ми дойде в Ахея ще го арестувам). Никакви постове не може да заема (сам си е виновен като се отказа така рано)
              А, още нещо относно Воланд - не съм много убеден в тоя факт за смъртта му, ще я приемем за факт само ако боговете или самия той (хм, интересно как, ще ни трябва медиум, или поне египетска магьосница ) го потвърдят. Може би няма да е лошо един от вас да пусне едно брожение в тоя смисъл в Сената.
              XV mile the sea brode is

Comment

Сър Грей - :nworthy: Ето такива речи ме убеждават , че съм избрал
                правилната страна . Относно Алиендриимър - ще направя всичко възможно !
                За Катон - ми и аз така мисля

Comment

потвърждавам ви отказването на Голъм и Воланд, имали много работа!

Comment

von Danitz написа
                    потвърждавам ви отказването на Голъм и Воланд, имали много работа!
                    Вече не участвам и отново виждам всички форуми. Ще те помоля да не иронизираш безпричинно. Ако беше помагал например, положението предполагам щеше да бъде друго. Но избора си е твой.
                    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                    Проект 22.06.1941 г.
                    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Хайде, хайде, това е игра все пак
                      А като гледам май е и игра, която е на привършване - едно че толкова участници се отказаха, друго, че още два-три хода и нашата партия ще е укрепена на властта
                      Като се прибере моя човек в Рим ще дам да се гласува диктатура за мен, която предвид малкото останали сенатори и то предимно от нашия лагер смятам, че ще се приеме След което ще направя няколко конситуционални промени, повръхностни, но пък окончателни (в игрови смисъл). Реално още сега можем да приключим с едни бързи проскрибции и след това доунищожаване на враговете на народа из провинциите. Но да не прекаляваме.
                      Довечера или утре като има малко повечко време ще се "върна" в Рим и ще урегулирам положението. Една заповед, нека Водещите я знаят отсега (един вид военна заповед, дадена веднага след получаване на вести от сина ми в Рим относно установяването на военно положение и бягството на Фауст) е Кайзер, ти да поемеш управлението на Илирикум от веднага (сиреч началото на 2 ход).
                      Одзава, ти ако имаш някакви военни сили не е лошо да заемеш Африка от сина на мелиса в името на Сената и Народа на Рим. Ако не ще ти пратя следващия ход войска.
                      XV mile the sea brode is

Comment

Играта е възможно да бъде към края си, ако укрепиш позициите си, да не мислиш сега триумф да отбележиш заради маневрата до Македония и обратно, или над киликийците за сина ти!?

Кво иронизирам, излагам официалния ви мотив, бе, Воланде!

Comment

Е чак пък триумф ))) Такова чудо няма да го бъде - триумф за една разходка с корабче )))
                          Смятам само малко да променя конституцията в полза на популарите По примера на Сула
                          XV mile the sea brode is

Comment

Да де .... малко :twisted: ...по примера на Сула :lol: .

Comment

За това говоря, имаш реалната сила, облечи я в някаква форма, Одзава и кайзер са зад теб, поне до момента де

Може и партиите да се премахнат, отдавнашна божествена мечта!

Comment

Е , Даниц , ти пьк - " до момента " . Ние сме си сьпартийци ...
                                сьюзници и прочее екстри :rock: , няма да се оставяме тькмо на финала

Comment

Working...
                                X