viki_1963 написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За българската азбука
Collapse
X
-
Хана написа Виж мнениеАвтора, автора:
По метода на индукцията може да се изведе закономерността, че всеки субект, занимаващ се с прабългарския език, получава трайни психоинтелектуални изменения. Корелацията е твърде висока, доколкото мога да съдя по известните от форума и от интернет примери.
Comment
-
viki_1963 написа Виж мнениеИмам чувството, че цялата статия е писана от човек който не си е пил лекарствата. Автора нагажда надписите и знаците според свойте си нужди. И този опит да се търси връзка траки- бългали и от там Кирилица ми е напълно непонятен.
и аз имам много чувства ,ама какво от туй!
В продължение на една година не съм видял грамотно мнение по руните от Боторита само квалификации и кухо самочувствие!
Може би сега ,ако германцкия специалист(дето не е превел и сричка през селтския) направи рецензия и недай си боже каже ,че има "резон"какво правим?
Не само на тебе ти е непонятно ,и на мене също ,ама аз не се напъвам!
жив и здрав!
Comment
-
laik_total написа Виж мнениеviki_1963,
и аз имам много чувства ,ама какво от туй!
В продължение на една година не съм видял грамотно мнение по руните от Боторита само квалификации и кухо самочувствие!
Може би сега ,ако германцкия специалист(дето не е превел и сричка през селтския) направи рецензия и недай си боже каже ,че има "резон"какво правим?
Comment
Comment