Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За българската азбука

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

viki_1963 написа Виж мнение
    Имам чувството, че цялата статия е писана от човек който не си е пил лекарствата. Автора нагажда надписите и знаците според свойте си нужди. И този опит да се търси връзка траки- бългали и от там Кирилица ми е напълно непонятен.
    Напълно си прав! Става въпрос за съвсем други неща.

Comment

Автора, автора:

По метода на индукцията може да се изведе закономерността, че всеки субект, занимаващ се с прабългарския език, получава трайни психоинтелектуални изменения. Корелацията е твърде висока, доколкото мога да съдя по известните от форума и от интернет примери.

Comment

Хана написа Виж мнение
        Автора, автора:

По метода на индукцията може да се изведе закономерността, че всеки субект, занимаващ се с прабългарския език, получава трайни психоинтелектуални изменения. Корелацията е твърде висока, доколкото мога да съдя по известните от форума и от интернет примери.
        Не е така. С прабългарския език сериозно се занимават 1-2 човека в БГ. Останалатие прилагат прекалено алтернативни подходи и за това така изглеждат. Що се отнася до въпросната статия става въпрос за иберийските руни, които нямат нищо общо с българските. Авторът просто е дал полет на въображението си.

Comment

viki_1963 написа Виж мнение
          Имам чувството, че цялата статия е писана от човек който не си е пил лекарствата. Автора нагажда надписите и знаците според свойте си нужди. И този опит да се търси връзка траки- бългали и от там Кирилица ми е напълно непонятен.
          viki_1963,
          и аз имам много чувства ,ама какво от туй!
          В продължение на една година не съм видял грамотно мнение по руните от Боторита само квалификации и кухо самочувствие!
          Може би сега ,ако германцкия специалист(дето не е превел и сричка през селтския) направи рецензия и недай си боже каже ,че има "резон"какво правим?
          Не само на тебе ти е непонятно ,и на мене също ,ама аз не се напъвам!
          жив и здрав!

Comment

laik_total написа Виж мнение
            viki_1963,
            и аз имам много чувства ,ама какво от туй!
            В продължение на една година не съм видял грамотно мнение по руните от Боторита само квалификации и кухо самочувствие!
            Може би сега ,ако германцкия специалист(дето не е превел и сричка през селтския) направи рецензия и недай си боже каже ,че има "резон"какво правим?
            Основният проблем е, че авторът на това абсурдно разчитане хал хабер си няма от историята на българския език. Предполагам, че не може да разчете и текст на старобългарски език от 13 век. Дали езикът на тези плочки е келтски, баски или берберски, не знам, но не е със сигурност български жаргон.

Comment

Цензура.
              Воланд
              Last edited by messire Woland; 28-05-2009, 17:41.

Comment

Working...
              X