Съдържание, съдържание дай някакво по темата, някакви факти, публикации, материали... Не че можеш де, но съм длъжен да те приканя, така - приятелски, да спреш да критикарстваш и да сложиш нещо на масата, нещо, което е различно от великоумните ти съждения. Щото в цялата тема приносът ти се равнява до момента на великото изобретение на индийците.
А че ще обявиш Магомедов за "Кен лий" ми беше ясно от самото начало. За теб всички, освен Овчаров, са кен лий. Особено тези, които пречат на матричката да благоденства в неведение.
"но нещо не виждам Рашев да споменава за наличие на данни за Ахура Мазда."
А трябва ли? Тук е тюрската тема, целта е някой, който очевидно няма да си ти, да защитава тезата, че у прабългарите има някакво митично тенгрианство. Но, с риск да се повторя, аргументите в тази посока за момента са равни на великото индийско изобретение.
А че ще обявиш Магомедов за "Кен лий" ми беше ясно от самото начало. За теб всички, освен Овчаров, са кен лий. Особено тези, които пречат на матричката да благоденства в неведение.
"но нещо не виждам Рашев да споменава за наличие на данни за Ахура Мазда."
А трябва ли? Тук е тюрската тема, целта е някой, който очевидно няма да си ти, да защитава тезата, че у прабългарите има някакво митично тенгрианство. Но, с риск да се повторя, аргументите в тази посока за момента са равни на великото индийско изобретение.
Comment