Е най накрая призна че съм прав ,в османската империя явно има някаква прослойка потомци на старите боляри чийто статут е по различен от този на раите(основната маса хора).Галахаде,според теб как е най правилно да бъдат наричани тези хора,......царе,князе,боляри,воеводи,християнски бегове,управители,велможи,кметове или другакси.
Вече бях почнал да мисля че си от ония учени от бан дето като не са измислили нещо те почват да реват колкото могат,,това са глупости,, независимо за какво иде реч.
За застоя си прав,но това не бива да се абсолютизира,живота си тече и хората малко или много се променят,ако щеш дори и само под влияние на турците с които общуват всеки ден.
Вече бях почнал да мисля че си от ония учени от бан дето като не са измислили нещо те почват да реват колкото могат,,това са глупости,, независимо за какво иде реч.
За застоя си прав,но това не бива да се абсолютизира,живота си тече и хората малко или много се променят,ако щеш дори и само под влияние на турците с които общуват всеки ден.
Comment