каква ти война бре.Та ние нямаме вече нито армия,нито флот, нито авиация.Да ги е..... политиците
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Македония???
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Всъщност Голъм е прав... И кой знае колко кинт ще отиде тази рамия да се възстанови след като тези случайни хора си отидат и дойдат едни истинаски патриоти на власт! Това което се случва сега си е направо нациоинална катастрофа Да се въвлече България в една война. Във война против която са 90% от държавите по света... Това най-малкото е авантюризъм... Дано не ни докарат нещо по-сериозно от едното притеснение :x
Аз дори не споменавам 13 те години дива оргия на престъпниците в парламента и правителствата!!! Не споменавам и безпрецендентното разграбване на държавата и народа! :cry: :cry: :cry: Наистина, ако имаше кой да създаде ревкомитет и ако времената бяха малко други, щях да се квлюча. :|Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
Originally posted by "Сержант Уханов"
Че таковз нещо като Македонска държава нема! Измишльотини на Сталин&Co! :lol: 8)
Щом македонците се самоопределят като отделна нация, то процесът вече е необратим. Няма нужда да сме крайни в изказванията си по въпроса. Тук видях хора готиви да се "бият до край". За кого и какво?Alliis laetum, sibi sapiens.
Comment
-
Ами да, и според мен Македония си е загубена кауза...даже не съм сигурен изобщо, че е кауза, която си струва...дори и да тръгнем с оръжие да взимаме Македония(нещо, което бих направил само под заплаха за смъртна присъда), просто не виждам с каква цел и какви биха били ползите от подобно нещо. на всичкото отгоре, както вече беше отбелязано, на практика следването на националния идеал - присъединяването на Македония, става причина за 2 национални катастрофи :evil:
ей аман, стига псували политиците. те, според мен, в цял свят са еднакви...както казва Чърчил: "Демокрацията е лошо нещо, но по-добро все още не е измислено" (е, цитирам по памет)
но, да, македонците наистина са си с промити мозъци и те наистина вече са македонци :evil: въпреки че понякога се чудя, дали и ние не сме жертва на нечия пропаганда...ами че тъй де, защо македонците да са жертва на пропаганда, а ние да не сме...Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
-
Originally posted by "Mahadeva"
както казва Чърчил: "Демокрацията е лошо нещо, но по-добро все още не е измислено" (е, цитирам по памет)
Напротив Най-добрата форма на управление е АБСОЛЮТНАТА МОНАРХИЯ.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Originally posted by "Parabellum"
Mahadeva написакакто казва Чърчил: "Демокрацията е лошо нещо, но по-добро все още не е измислено" (е, цитирам по памет)
Напротив Най-добрата форма на управление е АБСОЛЮТНАТА МОНАРХИЯ.
никога не трябва цялата власт в държавата да се съсредоточава в ръцете на един човек. това е пагубно.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment