If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Купих си книгата тази седмица. Макар и доста скъпа (25лв.), книгата си заслужава парите. Вътре има събран доста материал за крепостите от траките до Видин през Сръбско-турската война. Добро попадение :tup:
Това означава, че и аз ще си я взема.
ще трябва да си направя списък с книгите които ще си купя :sm100:
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Крепостта във Видин е сравнително запазена в оригиналния си вид - добре, че са решили да я направят затвор (поправете ме ако греша, но това си спомням), че да остане нещо на мен слабостта са ми непристъпните малки крепости из планините, ако ще правите възстановка, ще е добре да е на нещо по-малко известно, но по-интересно като архитектура и разположение
Крепостта във Видин е сравнително запазена в оригиналния си вид - добре, че са решили да я направят затвор (поправете ме ако греша, но това си спомням), че да остане нещо на мен слабостта са ми непристъпните малки крепости из планините, ако ще правите възстановка, ще е добре да е на нещо по-малко известно, но по-интересно като архитектура и разположение
Аз знам няколко такива крепости, които все още не са бутани то иманяри даже.Едната е била римска, защото има римски път и римски мост, може би е служела като станиця за смяна на конете-незнам, но пък се намира буквално на п....ка си майчина .В сърцето на Стара планина :rock: .До нея няма път и това много ме кефи
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment