Аз моята я взех с малка отстъпка, защото някои страници ми се повтарят (но пък никоя не липсва), и затова се води "дефектна"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крепостите в България от Античността до 20 век
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
gstg написа:rock: :tup: :twak: Ето ви изгледчета от крепоста на Кракра Пернишки в град Перник !
Много хубаво място !То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
dibo написаКупих си книгата тази седмица. Макар и доста скъпа (25лв.), книгата си заслужава парите. Вътре има събран доста материал за крепостите от траките до Видин през Сръбско-турската война. Добро попадение :tup:
ще трябва да си направя списък с книгите които ще си купя :sm100:То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Гост
Колкото повече си мисля, все ми се струва, че трябва да се направи пълна възстановка поне на една. И дигитална да е, пак е добре.
Comment
-
Гост
Точно понеже няма автентични, трябват възстановки. Да се възстанови поне частично атмосферата. Детайлите създават усещането
Comment
-
Крепостта във Видин е сравнително запазена в оригиналния си вид - добре, че са решили да я направят затвор (поправете ме ако греша, но това си спомням), че да остане нещо на мен слабостта са ми непристъпните малки крепости из планините, ако ще правите възстановка, ще е добре да е на нещо по-малко известно, но по-интересно като архитектура и разположение
Comment
-
skycycle написаКрепостта във Видин е сравнително запазена в оригиналния си вид - добре, че са решили да я направят затвор (поправете ме ако греша, но това си спомням), че да остане нещо на мен слабостта са ми непристъпните малки крепости из планините, ако ще правите възстановка, ще е добре да е на нещо по-малко известно, но по-интересно като архитектура и разположениеТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment