Хайдеееееееее..., опряхте до същността на проблема и усетихте слабото място на родната историография!
Тогава какво правим - обединяваме ли си усилията и от двете (да не кажа трите) страни или не?
Естествено имам предвид усилия, целящи единствено ИСТИНАТА.
Тогава какво правим - обединяваме ли си усилията и от двете (да не кажа трите) страни или не?
Естествено имам предвид усилия, целящи единствено ИСТИНАТА.
Онова, което аз съм гледал качено в сайта на библиотеката са разбира се издадените дефтери в ТИБИ, т.е. имат си преводи и за онези, които не ползват документите в оригинал не са от голяма полза. За други обаче са дълго чакани четливи факсимилета за без пари, та да живее дигитализацията от всякъде
. Кво е казал Чобанов един бог знае, но процесът тече от преди неговата поява в министерството. Та иначе принципно си прав дали са се едни пари и сега работата е до никъде, щото е запецнала по причина, че се е взело не каквото е било необходимо, а каквото е трябвало
.
. Все пак ще съобщя, че материалът, който първо намери обществено достояние тук, излезе и от печат в сборник с доклади от конференцията в Годишник на РИМ - Пловдив за 2010 г. Не че има шанс там да го прочетат повече хора, отколкото тук, но все пак, ако някой смята да го ползва и посочва, редно е да стане в печатния вариант.
? Дайте акъл какво да правя с програмата за ПДФ. Бях си дръпнал една трайъл версия, която изтече. Сега пак си дръпнах, но не ще да действа, а пари не ми се дават.

Comment