Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поп Кръстю...
Collapse
X
-
Ми айде казвайте го "Другото"; докато не съм подхванал мотива за българския народ като "Колективен предател", или най-малкото "Народ от страхливци" 8) Бе то аслъ Дякона в течение на дни и километри са го съпровождали шепа заптиета - къде са били чутовните герои хайдути, та да го освободят от конвоя ?!?
-
И аз искам да разбеа за това, "другото", защото ми е мнооого интересно!!!
Leave a comment:
-
трябва да се обърне внимание на факта, че Апостолът е заловен не с възгласи : "Хванахме Левски!", а задържан като съмнителен субект и едва по-късно е установена неговата самоличност. Затова и историята с "фанете тогоз" е съмнителна.
Leave a comment:
-
какво е това "другото", Парабелум? Ако искаш, може да ми отговориш с ЛС.
Наистина ме заинтригува
Leave a comment:
-
Това за "Другото" можем да го обсъждаме на маса, но не и тук.Само ще спомена, че Левски е предаден от Ханджията
Leave a comment:
-
"Другото" не ми се иска да е вярно, но не трябва да се забравя, че и той е бил човек. Простено му е. Всеки знае какво велико дело е направил. Васил Левски и Христо Ботев за мен са едни от най-великите българи.Originally posted by "Parabellum"
Поп Кръстю не е предал Апостола.Като председател на Ловешкият комитет,той е бил нарочен, но от кого?Ако поп Кръстю беше предал Левски,то той нямаше да доживее Свободата.
А иначе Левски е станал жертва на собствената си увереност и на...............другото ще го запазя за себе си, защото наистина може да стане скандал във форума
А стихотворенията на последния са върховни.
Leave a comment:
-
Поп Кръстю...
Поп Кръстю не е предал Апостола.Като председател на Ловешкият комитет,той е бил нарочен, но от кого?Ако поп Кръстю беше предал Левски,то той нямаше да доживее Свободата.
А иначе Левски е станал жертва на собствената си увереност и на...............другото ще го запазя за себе си, защото наистина може да стане скандал във форума
Leave a comment:
-
Поп Кръстю...
Наскоро отново се зашумя около поп Кръстю Никифоров. Предател ли е или е жертва на историческа несправедливост. Защо залавят Левски? ...минута пошла...Маркери: Никакви
Leave a comment: