If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tуй ще да е някаква израелска инженерна каляска на трофейно шаси на Т-55. Обаче не знам какво точно е. Не намяза на Азхарит примерно
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Пък за мене е танков мостопоставяч на шаси на М-60, но ме мързи да ровя Хъникът за точното име.
Ше знаеш сега като се загледах във веригата - ти май си прав
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Oprawdaniq, to от веригата нищо не се вижда, но всичко видимо крещи "Патън", как да е прием али се отговорът или да ровнем точното име?
Я джейнса сам ми падна в ръчичката...ама там няма описание на инженерните, така според Хъникът това е М-60 AVLB
Гоги взема първа награда - двуседмична почивка в Gaza Plaza. :clown:
А това някой дали ще го познае?
Бах мобилна вишка на базата на М-60 виждам за пръв път
И аз Ама това чудо си има "животинско" име даже, като се загледаш ще се сетиш.
Да не му викат Жираф случайно. Чак ми се прищя да си го направя в 1/72, жалко че не съм си вкъщи дето са ми моделистките такъми
Doста интересно е направено, има си и противокумулативни решетки..каква вероятност му дават да преживее РПГ-7, от по-старите гранати?
Другото интересно е че е с вериги от Меркава. и тераса и дистанционно управляема картечница, има ли вариант с гранатомет? двама ли дежурят горе? по колко време?
И последно: намират ли ти се още снимки на това чудо? от различни ракурси, и аз от моделистка гледна точка го харесах
Не се казва "Жираф", нали това е цялата загадка. Аз това нещо не съм го виждал на живо, случайно ми попадна в нета. Има още снимки, ама ако ги дам ще се издам
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Doста интересно е направено, има си и противокумулативни решетки..каква вероятност му дават да преживее РПГ-7, от по-старите гранати?
Другото интересно е че е с вериги от Меркава. и тераса и дистанционно управляема картечница, има ли вариант с гранатомет? двама ли дежурят горе? по колко време?
И последно: намират ли ти се още снимки на това чудо? от различни ракурси, и аз от моделистка гледна точка го харесах
Нищо странно във веригите на меркавата - те и Пумите от късните серии(префасониран центурион) са с вериги от Меркава Мк I
Ami oswen да вземем да си направиммодел с такива...Ревел ще пускат с Блейзър пък аз глася кооперация с Ретрокит, Те ще правят Магах 7 А...това с вертикалните допълнителни брони по купола.
А иначе то се е видяло че утре ще гледаме сайт ана IDF за точното име..на мене повече от инженерна гледна точка ми е интересно.
Аз търсих в сайта на IDF ама там не пише, и търсачките ръшкаш, тъй че за момента се предавам...ако и да се сещам един руски форум където доста руснаци служили "там" се подвизават...имаше страшно инфо за Меркава...но се цупят като им пиша на английски
Те се цупят като им говориш на каквото и да е освен руски. Аз по форуми на герои и психопати не се подвизавам. Снимки ги открих съвсем случайно докато търсех картинки на предната машина в Гугъл. Машинарията се казва "Скорпион" (като я погледнеш и става ясно защо )
Comment