If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изтеглих си играта. Меко казано съм разочарован. Какви си тия системни изисквания,не знам.WOT в това отношение е в пъти по-добре.
Какъв е проблема? На друго място вече споделих, че с конфигурация еквивалентна на прилична геймърска машина от 2007-ма, я играя тази игра на средни настройки с кадри над 50. Не вярвам да си с по-слаб компютър от моя.
Точно пък World of Tanks въобще не е оптимизирана както трябва.Сложил съм всичко на макс и карам с по 60-70 кадъра.Когато премина в снайперски режим, кадрите падат на 40 и понякога тридесет.И всичко това при положение, че надвишавам изискванията (както се казва) двойно.Armored warfare като съм на ниско и средно качество си карам с по 30-40 кадъра,но без някакви малоумни спадове в кадрите.
Иначе играта е много добра и си струва.Единственият проблем е ,че имаше доста малко хора и трябва да се чака доста време.
Ами компа ми е лаптоп леново е530c и наистина останах очуден защо при минимални настройки ми забива, при положение че war thunder ми върви без проблем. А относно самата игра много ми хареса - аз се ядосах заради проблемите с графиката.
Сутрин, когато е некъв ужас да се доредиш до игра в 7-ми или 8-ми тиър (още мъъъъничко ми остава до 9-ти , гледам да не се охарча много), играта е най-забавна в 6-4. Добрият стар терминатор абсолютно рулира там , и фарми като за световно.
След някои първоначални мъчения, трябва да призная, че с топовото оръдие и снаряди, макар и далеч от пълен ъпгрейд още, Т-90МС направо цепи мрака (с кумулативни по леката бт - удря към 1000 и нещо). А и фарми здраво.
Интересно, малко го удрят на несъществуващи танкове (за разлика от повечето в играта, които са или серийно произвеждани, или действащи прототипи). Например Лео-2А7 май няма прототип със 140мм оръдие (има такъв Лео, но отпреди бая време). А не знам дали има и М1А3. Другото интересно е дали за Т-14 предвиждат и 152мм 2А83... Само интересни работи предстоят .
Интересно, малко го удрят на несъществуващи танкове (за разлика от повечето в играта, които са или серийно произвеждани, или действащи прототипи). Например Лео-2А7 май няма прототип със 140мм оръдие (има такъв Лео, но отпреди бая време). А не знам дали има и М1А3. Другото интересно е дали за Т-14 предвиждат и 152мм 2А83... Само интересни работи предстоят .
Играта се развива 20 години в бъдещето, топ тиъра е нормално да е концепция или прототип към днешна дата. За M1A3 трябва да се чуе 2017-2018, а прототипи на 140мм оръдия е имало и теоретично всички (Leopard 2a7, M1A3, Challanger 2) МБТта са можели да го сложат. Просто е много непрактично в днешно време, но явно след 20 години вече няма да е така
Иначе да Армата ще има 152мм оръдие като ъпгрейд и това е една от двете причини НАТОвските танкове да имат 140мм оръдия. Другата причина, е че са искали да направят 10ките по-привлекателни, защото и 9ките са много добри в момента.
А чува ли се кога да чакаме пълния рилийз, с 10-ките? Днес на руския сървър въведоха 0.13, аз съм на европейския - не знам дали и там вече са го въвели.
Интересно, как ще реализират демидж модела на Т-14 - особено с купола му.
А чува ли се кога да чакаме пълния рилийз, с 10-ките? Днес на руския сървър въведоха 0.13, аз съм на европейския - не знам дали и там вече са го въвели.
Интересно, как ще реализират демидж модела на Т-14 - особено с купола му.
0.14 или 0.15 засега, 0.13 на ЕУ ще е в понеделник най-вероятно.
Засега предположението е хартиен купол (ами такъв си е), с намален демидж както при Терминатора.
Очаквано, макар според разни данни това около затвора на оръдието и над АЗ да не е никак хартиено .
Ами не е хартиено при всички случаи, обаче едва ли можеш да кажеш, че ще спре модерен 120мм кинетичен снаряд, а да не говорим за 140мм. Та по-леки оръдия едва ли ще пробиват челно купола, но за другите МБТта ще е прозрачен, а тъй като това ще са основните противници затова казах хартиен.
Днес някакво чудо настана - вместо - 100-на участници, бройката скочи 10-кратно. Но пак се чака бая .
Иначе, за 9-ти тиър бая работа си трябва - реално минимум 30-тина милиона кинти, плюс поне милион точки за пълен ъпгрейд за който и да е танк.
Чели-2 е бая голям боклук - вярно, добре брониран, но - бавен, с много слабо оръдие и без КАЗ, което му е слабата страна.
Днес някакво чудо настана - вместо - 100-на участници, бройката скочи 10-кратно. Но пак се чака бая .
[ATTACH=CONFIG]30085[/ATTACH]
Иначе, за 9-ти тиър бая работа си трябва - реално минимум 30-тина милиона кинти, плюс поне милион точки за пълен ъпгрейд за който и да е танк.
Чели-2 е бая голям боклук - вярно, добре брониран, но - бавен, с много слабо оръдие и без КАЗ, което му е слабата страна.
Още съм на осми тиер и се чудя коя деветка да отварям. Но няма да е скоро, предвид че рядко играя повече от това да си взема дневните бонуси за ПВЕ висока и средна трудност. Но се колебая между Т-90 и члънджър двойка.
Comment