Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумна Игра номер 3 - Империализъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Нека всеки участник да прати по едно писмо към forum_game@abv.bg
    Всяко писмо, касаещо играта, трябва да бъде оформено така:
    в полето subject (тема) трябва да бъде указано: държава, име на играч
    След като получа писмата, ще пратя път до файла със стартовите данни и кода на държавата.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Victoria: an empire under the Sun

Значи - Уханов реши да си ходи, слагам на негово място Влахов и смятам време е да започваме.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial Friedrich каза:
        [B]Значи - Уханов реши да си ходи, слагам на негово място Влахов и смятам време е да започваме.
        ще си ходя от форума, но не и от играта, Фриц
        моля, мястото ми да бъде запазено.
        благодаря предварително

---------------
        понеже съм военен министър на ЮАС, моля да ми бъдат пратени
        данните за моята армия и прочее. желателно по ICQю ако ли не - емайла ми е vova1941@rambler.ru
        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Temata e otvotena

Начина на комуникация по въпросите за играта (информация, ходове и т.н.) ще е чрез писма към адреса forum_game@abv.bg.
          За въпроси, касаещи правилата е предвидена темата "Въпроси и отговори".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

да

Предварително се извинявам ако не спазя както трябва реда в писмото.
            Все още се чудя какво правя в тази игра, след като не съм играла предишните, така че ще ме извините за допуснатите грешки.
            Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

TacOps4

Споко на си само ти ще се оправиш :tup:
              Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Внимание! Допуснал съм грешка във формулата, изчилсяваща стартовия ИК на държавите. Добре че Деймос ми обърна внимание. В 15:00 българско време ще бъдат качени новите версии с вече вярно изчислената сума.
                Тази начална сума ще се използва за закупуване на армия или подобряване на индустрията, според желанието на отборите. След като се изяснят нещата, Лидера играч на всеки отбор ще ми прати нещата си.
                Последните данни за науката ще бъдат готови най-вероятно в събота.
                Проект 22.06.1941 г.

Comment

Я аз да питам под "закупуване на армия или подобряване на индустрията" има ли се предвид и наука, в смисъл ако искаме някакви начални науки от тези пари ли да си ги купим?
                  <<..........>>

Comment

Ами и наука и доктрини също ще могат да се избират, нека само да ги довърша.
                    Проект 22.06.1941 г.

Comment

Имам предложение - за улеснение на игровия процес и комуникацията между отборите да се събдаде отделен раздел Империализъм със един общ Подраздел - Общи където да се обсъждат правилата и да се намира например ООН и Посолствата и отделни подраздели за държавите където те да могат свободно да си обсъждат нещата помежду си - затворени за външни посетители. Иначе комуникацията е страшно трудна и мудна ...а и така Водещия имащ достъп до всичките раздели ще бъде по-информиран за действията на играчите и за това какво имат те пред вид.
                      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                      きさまはしんでくださいませんか
                      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Няма проблем да се създаде тема на Обществото на Народите (ОН). Само че, най-добре си го организирайте - ако искаш ти го организирай и го въведи като институция.

Както съм отбелязал в правилата, играчите така или иначе трябва да дублират комуникацията помежду си (само по въпросите на играта, разбира се), като изпращат единия екземпляр на forum_game@abv.bg
                        Проект 22.06.1941 г.

Comment

ааам, нещо не разбрах - ще трябва ВСИЧКО да пращаме и на водещия, дори и разговорите и запитванията и тн, или само ако се достигне до някакво твърдо споразумение/договор?
                          XV mile the sea brode is
                          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Именно за това говорих. Ако се направят отделни теми достъпни само за екипа на дадена страна ще се спести огромния пощенски ад който засега се очертава. Общодостъпните теми нека са си в един общодостъпен форум.
                            Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                            [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                            きさまはしんでくださいませんか
                            [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Аха, нещо като пощенски кутии на различните държави, където имат достъп само играчите от държавата и водещите. Но как ще става постването/пускането на писмо в тази кутия от страна на другите държави? Ще трябва Империал да се изкаже тука (всъщност идеята е равностойна да се даде право на водещите да четат личните ми съобщения) Но одобравям, щото иначе става ужас
                              XV mile the sea brode is
                              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

мисля по въпроса
                                albireo написа
                                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                                X