Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разбори на полетите

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Taka az lichno se izvinqvam i to mnogo no prosto kakto veche kazah i predi az moga da si zdurza nervite do opredelen moment sled tova kato izbuhna govorq i pravq neshta za koito adski mnogo suzalavam(za tova i hvurlih mikrofona i otidoh da gledam TV). Taka poprincip da obqsnq zashto tolkova mnogo se izdraznih:
    Nachalno poqsnenie Shilo v purvata mi igra nie ne bqhme ot edni i sushti otbor.
    Vlizam v purvata mi igra na IL-2 s ORLITE(do togava ne znaeh izobshot za ROSS poradi prostata prichina che az igraeh predi v Ubi.com a ne v hiperlobby) i kakvo da vidq 5 choveka ot moite hora(do togava napulno nepoznati) igraqt sreshtu dvama ot ROSS(predvaritelno kazvam nqmah si i predstava che sled 30 min shte doidat oshte ot ross i absolutno nikoi ne mi beshe kazal pravilata po koito se igrae(tova e vasha greshka prosto az ne sum vlqzal oshte ot nachaloto na survura i vie trqbvashe da me predopredite)). Puskam se ot chervenie (ne ot moite hora) i si puskam 109 G-6(kato v foruma mi beshe kazano che samo na takiva shte letim) izlitam natiskam M za da vidq kartata i vizdam pravo pred men edin sin(ot orlite no v momenta losh) minvam ot strani i strano ne vizdam toi da se muchi da bqga "sigurno ne me e vidql" si mislq az i mu zastavam zad nego prez tova vreme az chuvam Stoyanov ti li si zad men(nqmam si ni nai malka predstava koi na koi govori(glasovete ne vi poznavah a choveka koito govori ne se legitimira)) strelqm ot samoleta pochvat da hvurchat razni neshta i vizdam vzrivore. Otkazvam se da go gonq zashtoto si mislq che che toi shte padne. Sled tova nqkoi pita "a be koi me strelashe mene" i az nov i radosten che sum svalil nqkoi (radosten bqh zashtoto e ot moite hora muchih se da se dokaza) kazvam "AZ J-5" i otgovora beshe brutalen ama naistina brutalen(pisal sum go po gore). Sega iskam da si predstavitq nqkoi ot vas da e na moeto mqsto mne az ne se iznervih na mene mi stana nepriqtno prosto ne znaeh i se zaradvah che sum svalil nqkoi a taka da me posreshnat. Zaradi tova az kato chuh kak govorite na Jordan adski se izdraznih zashtoto se setih kakvo mi beshe na men .
    Tova e ot men za sega
    POZELAVAM MNOGO USPEHI NA BULGARSKITE ORLI I NEKA SKORO DA SE CHUVA ZA TQH KATO POVELITELITE NA VEF-a
    http://www.imotisofia.bg/

Comment

Избор на Командир на ескадрилата

Ще се чува не за тях а за нас! Защото добри,лоши каращи се дори псуващи се ние сме българската ескадрила!Друга такава няма!Ние не можем да сме дисциплинирани като немци и руснаци,но притежаваме нещо повече от тях имаме нашата хитрост и изобретателност...а да не забравяме и злобата която също може да бъде добра движеща сила.Така,че не се предавайте трудности има,но имаме достатъчен заряд от инат за да ги преодолеем!!! Не проявявайте пораженчески дух! НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ! Видяхме ги снощи партизаните!НЕ са толкова страшни! Таже имахме и няколко победи! Но това беше първа среща със много сериозен противник и никой не е очаквал да ги смажем! Напротив, но смятам че даже изненадахме някои от тях че не сме толкова слаби!
      Момчета НИЕ МОЖЕМ! ПОВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ!
      su27 AKA =VNVV=Stoyanov

Comment

Ей така се говори. Стягайте се и смело се втурвайте в битка ! :nworthy:
        20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
        "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

Mda samo tova i kato ni vidqt ROSS ili PE da gi e strah da im treperi vsichko ot strah8-)
          http://www.imotisofia.bg/

Comment

Привет на вси4ки БГ летци.
            следващите редове са изцяло мое ли4но мнение, НО се надявам някои да ги про4ете и проумее.
            1- една ескадрила е збор от приятели, обединени около общи цели и идеали. не е добра идея да се делим по време на тренеровки, или да летим всеки за себе си. така няма какво да ни свърже.
            вярно е че да се тренира с ботове(самолети управлявани от РС) не е полезно, ДА но само когато тренираме стрелба по самолет. КОГАТО ИСКАШ да сработиш отбор най-лесно се отрабоват техниките срещу слаб противник-" От простото към сложнито" това е основният принцип.
            вси4ки летят и зау4ават фукциите си, своите цели и зада4и,мястото си във формацията, като се отделя дост. време за премахване на грешките.
            новите и по-неопитни летци( мен визирам) по-лесно се адаптират и намират място в ескадрилата.
            2-дисциплината-тази пуста дисциплина. аз съм нов в ескадрилата но още на втория си летателе ден видях следното:
            упражнение: стрелба по бавнолетяща бронирана цел.
            зада4и: атака с максимална скорост.
            у4астици: ИЛ2-1бр
            ме-109 -3бр.
            открих целта последен, докато се насо4а към нея двамата ми съотборника ве4е атакуваха, като стояха постоянно на опашката на целта. насо4вам се кам Ил-а с ракурс отгоре и отзад, дистанцията намаля, а колегите още работят по целта. Отказвам се от атаката защото щях да ги улу4а.
            правия втори заход и 4увам, по радиото,4е бордия стрелец е уцелен. пристроявам се зад ИЛ-а , откривам огън и в следващият момен зад мен запо4ва стрелба, трасаци летят около самолета,попадат в крилото ми, в следващият момен един Ме 109 минава на една боя разстояние стеляики сватбарската и заминава.
            И АЗ СЕ ПИТАМ С КОГО ЛЕТЯ? КОЙ КОГО ПАЗИ И КОЙ КОГО УВАЖАВА. указва се 4е когато играя с РС, съотборниците ми са ПО-ВНИМАТЕЛНИ и КОЛЕГИАЛНИ от хората.
            I love fucking army
            and she loves me, fucking me.

Comment

Blue Angels пасти да ядат с двете шепи
              I love fucking army

Comment

Последният бой от снощи на сървъра на партизните.
                su27 AKA =VNVV=Stoyanov

Comment

аз съм за тренирова4ната програма и за конструктиванта критика.
                  щом искаме ескадрилата да е на ниво, ще трябва да се определят и изискванията как 4леновете.
                  в този ред на мисли няма да се разсърдя ако някой ако ми каже
                  "reaper неможеш да кацаш(примерно), за домашно 100 излитания и кацания, няма само да трошиш самолети." и ви казвам аз ще се упражниявам без капка претиснение.
                  за да сме на ниво трябва да се критикуваме и да се стараем.
                  I love fucking army

Comment

[541]reaper каза:
                    [B]...в следващият момен един Ме 109 минава на една боя разстояние СТРЕЛЯЙКИ СВАТБАРСКАТА и заминава....
                    Хаха :lol: :lol: :lol: reaper това ме разби! Ще се пръсна от смях :lol: :lol: :lol:

Иначе съм напълно съгласен с reaper за една по сериозна и ПО-СТРОГА тренировъчна програма, а не пълна анархия, всеки да си прави каквото иска. Трябва да има изисквания които да се покрият от всички членове. Трябва да има критики, например "не можеш да правиш това и това, тренирай го". Няма изобщо да се замисля и ще го изпълня.

Мисля че самите тренировъчни програми трябва да се създадат от някой по-опитен пилот (не че аз не искам, просто летя от 2 седмици и няма да се справя като хората). Също мисля че командирът трябва да "раздава" чиновете на пилотите.

Погледнах скрииновете на reaper. Хора трябва да се съобразяваме един с друг. Нищо че МОЖЕМ да минем на една боя без да блъснем другия. Нищо че играем само ТРЕНИРОВКА. Това не значи че не трябва да се уважаваме и да се съобразяваме един с друг. Когато има ваш самолет пред вас направете така че да не стреляте. Отклонете и направете 2ри заход към врага или съобщете на съотборника че сте зад него, така че той да направи 1 опит след това да се отдръпе за вас да стреляте... абе просто трябва да се съобразяваме един с друг.

Друго нещо което според мен трябва да се въведе е освен позивни, някакви радио кодове примерно. Така че по-лесно да се разбираме.

Браво Стоянов! Ето това е мнение! Я по-серизно! Ние Бълграри ли сме или какво? МОМЧЕТА, НИЕ МОЖЕМ!!!
                    С вървене, ще изминеш пътя.
                    ---------------------------------------------
                    The Human Torpedos:

Nedelcho D. Bonchev (POW/K 5 Oct '44)
                    Dimiter Spissarevsky (KIA 20 Dec '43)

Salute!

---------------------------------------------

Comment

отговор

Браво, Български Орли! Да ви кажа честно аз бях решил да прекратя да летя за известно време. Нощес така яко ми бяха паднали клапите и вървях из нас като ударен аероплан. Сега като чета последните мнения, направо съм на седмото небе. Само така, никакво връщане назад. Вече сме отлепили от земята, трябва да наберем височина.
                      Необходимо е да уточним страшно много детайли около ескадрилата - дисциплината, тренировъчната програма, командир... Всичко трябва да се предвиди.
                      Предлагам да поразгледаме сайтовете из нета на другите ескадрили. Все ще ни дойде нещо в главиците. Няма смисъл да правим всичко наново.

Смятам, че трябва да се лети и в кооперативни мисии. Reaper e прав - по-лесно се стикова състава, когато се лети в кооп мисии. Все пак във ВЕФ-а са точно такива. Май прекалихме с този дог. Баланс между тях трябва.
                      =VNVV=Shilo
                      Въздушните на Негово Величество Войски

Comment

Така ето 2 записа от днес:
                        Действието и на 2-та записа се развива на сървъра VirtualPilots_2,но в различен промеждутък от време.Релизмът е на МАКС и мисията е от ЖЕФ.На първия запис летя на Г-2 с подове и изненадвам една група илове които се опитват да излетят и да ударят нашия завод...
                        http://rack5.free.evro.net/free2/su2...09G2+pods.ntrk
                        На втория запис летя на Хе-111,прикритие са Тангра,Стеф и Шило(мерси момчета) целта е ЖП Гарата северо-източно от Сталинград.
                        http://rack5.free.evro.net/free2/su2...instation.ntrk
                        su27 AKA =VNVV=Stoyanov

Comment

Възхитен съм от летенето на Aquadark. За пръв път лети, а се справя много добре. Браво, само така.
                          =VNVV=Shilo

Comment

Огрооооомни благодарности на Танграта, затова, че ме свена как да бягам от противника по-ефективно! :lol:
                            =VNVV=Shilo

Comment

Вы будете летать на синих самол¸тах за страны оси.
                              За красных вы воевать не будуте будете за немцев.

Тогда вопрос почему вы вед¸те бой в догфайте маневренный?????

Да я любой немецкий самол¸т в маневреном бою сделаю 1 на 1
                              Нельзя на немецких самол¸тах вести маневренный бой!
                              Вы лезете в маневры
                              Да Г-2 перекрутит ЛАГГ перекрутит Ла-5
                              Перекрутит як-1 р-40

Но в остальном Русские самол¸ты это самол¸ты для маневренного боя!
                              На "летучем голандце" впервые в нашу честь запалят факела

Comment

Велес е прав. Като цяло, се старая да използвам само буум и зуум.

След полетите тази вечер, определено не сме за ВЕФ. Трябва да се стиковат двойките и самата ескадрила. Това става с много летене заедно.
                                =VNVV=Shilo

Comment

Working...
                                X