Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Суец

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    #76
    albireo написа Виж мнение
    Слушайте какво Крамер, не желая да дискутирам темата с Вас. Според мен към всички теми от подобен род, подхождате с липса на знания, но пък предварително готови отговори (впрочем те тия неща са взаимно свързани). Не ми е интересно да си говоря с такива хора. Нищо няма да спечеля от общуването. Според мен нищо не можете да предложите като градивно участие в тази дискусия и не виждам смисъл да го правите. Но си коментирайте де, щом Ви влече.
    Само че, като сте тръгнал да коментирате, поне четете старите теми докрай и коментирайте коректно. Да не ровя точния постинг но със сигурност си спомням, че има място в тази дискусия, където приемам, че Сърбия няма как да не е окончателно аут от играта.
    Лека Ви вечер.
    Слушайте какво Албирео, аз се опитвам да Ви реанимирам темата, а Вие плюете, защо сте я пуснал тогава?

    Comment


      #77
      Темата е пусната, защото тогава е вълнувала Одзи, Даниц и моя скромност или пък келнерката не е била хубава и поради това най-ескейпистки сме се насочили към такава алтернативка. Вече не помня. Сега ако някого го вълнува тематиката - нека да си обсъжда лошо няма, даже напротив. Но за мен лично наличието или не на дадена тема, не е самоцел. По важно е качеството на общуването.
      Recalibrating my lack of faith in humanity...

      https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

      Comment

      Working...
      X