Тази година интересът на сайта ще бъде насочен към Първата световна война, трупам книжки, снимки и информация, но всеки, който иска, желае и пр. да се вълнува, изследва, търси, спори, налага или приема мнения, да посъбере впечатления и да попътува из историята, е добре дошъл!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Военна стратегия се насочва към Първата световна
Collapse
X
-
von Danitz написаН. пр. - банерчетата са си на мястото и си чакат кротко.
Днеска дизайних малко, остава само челото да преработя, и ще стане хем познатичко, хем новичко, надам се.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Одзава, флотът е абсолютно твой приоритет, но като стигна до британските планове за войната и планирането, просто няма как да не зачекна темата.
Парабелум, човек като се запише, после си зарежда страничката за момента и изведнъж установява, че е логнат, търся причината за тия ерори, но иначе си си вътре, аз съм ти вдигнал и степента, в уордпреса потребителите са от 1 до 9, ти си три
Comment
-
Длъжен съм да ви информирам, че от днес секцията свързана с Първата световна война на сайта "Военна стратегия", вече е достъпна само за записани или "логнати" потребители. Това не е свързано с каквито и да е изисквания освен общочовешките и с каквито и да е задължения от ваша страна. Единственото, което целя е, евентуална превенция при копиране и яснота колко хора се интересуват от темата. До два-три дни, очаквайте голям материал за битката при Вердюн февруари-декември 1916. Заповядайте!
Техническо пояснение, когато сте логнат, е възможно да ви даде грешка, нищо страшно,просто натиснете рефреш за сайта илипросто отидете отново на адреса, вече сте логнат!
Comment
-
von Danitz написаЕдинственото, което целя е, евентуална превенция при копиране и яснота колко хора се интересуват от темата.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment