Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Военна стратегия се насочва към Първата световна

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Военна стратегия се насочва към Първата световна

Тази година интересът на сайта ще бъде насочен към Първата световна война, трупам книжки, снимки и информация, но всеки, който иска, желае и пр. да се вълнува, изследва, търси, спори, налага или приема мнения, да посъбере впечатления и да попътува из историята, е добре дошъл!

Чудесно, аз само да се извиня че няма банерче на главната страница, някой ден като имам време ще сложа.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Приветствам насоката, тъй като и аз почнах да се интересувам повече от ПСВ. Само че за кой сайт става дума...?
      "No beast so fierce but knows some touch of pity."
      "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

We don't see things as they are, we see them as we are
        ---Anais Nin----

Comment

Н. пр. - банерчетата са си на мястото и си чакат кротко.
          Днеска дизайних малко, остава само челото да преработя, и ще стане хем познатичко, хем новичко, надам се.

Comment

Сложи един нов ред над "Посетете и нашите партньори" че се слива с "Copyright"
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

von Danitz написа
              Н. пр. - банерчетата са си на мястото и си чакат кротко.
              Днеска дизайних малко, остава само челото да преработя, и ще стане хем познатичко, хем новичко, надам се.
              Аз банерите съм ти ги взел и тези дни ще ги сложа на моят сайт и портал.Също така регистрирах се, но нещо ме омотава като се логна.
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

ще оправим нещата

Comment

Супер! Аз ще дам своето с Бг флота през ПСВ.
                  П.С. Парабелум, какво стана с дипломата на твоя приятел? Нали не си забравил че обеща да питаш.
                  Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                  Неизвестен руски адмирал

Comment

Одзава, флотът е абсолютно твой приоритет, но като стигна до британските планове за войната и планирането, просто няма как да не зачекна темата.

Парабелум, човек като се запише, после си зарежда страничката за момента и изведнъж установява, че е логнат, търся причината за тия ерори, но иначе си си вътре, аз съм ти вдигнал и степента, в уордпреса потребителите са от 1 до 9, ти си три

Comment

Ъпдейтчета
                      Кампании и статегия - 2 статии

Биографии на пълководци-16 статии

Comment

Стратегическо разгръщане на Западния театър на бойните действия през август 1914

Comment

Длъжен съм да ви информирам, че от днес секцията свързана с Първата световна война на сайта "Военна стратегия", вече е достъпна само за записани или "логнати" потребители. Това не е свързано с каквито и да е изисквания освен общочовешките и с каквито и да е задължения от ваша страна. Единственото, което целя е, евентуална превенция при копиране и яснота колко хора се интересуват от темата. До два-три дни, очаквайте голям материал за битката при Вердюн февруари-декември 1916. Заповядайте!

Техническо пояснение, когато сте логнат, е възможно да ви даде грешка, нищо страшно,просто натиснете рефреш за сайта илипросто отидете отново на адреса, вече сте логнат!

Comment

von Danitz написа
                            Единственото, което целя е, евентуална превенция при копиране и яснота колко хора се интересуват от темата.
                            Превенция за копиране няма за такива неща, за съжаление.
                            albireo написа

Comment

да сведем кръга на възможните копировачи до крайно число

Comment

Working...
                              X