Тухачески не се страхува да изразява мнението си, като не веднъж и два пъти определя Сталин като военно неграмотен
Митака: След като Ворошилов не е РЕАЛНА политическа фигура, РЕАЛНО каква фигура е той и какво РЕАЛНО е вършил според теб? И освен, че е кръстил един танк, някаква друга роля в историята има ли Ворошилов?
( И с това спирам по въпроса за него, обещавам
)
за разлика от един друг талант - маршала на победата - Жуков

Естествено Резун и него не пожали... :x
. По отношение на политиката ли питаш? Ако е това отговора е нищо! Всъщност разбира се, е не е така. Така е според бръснаана Окъм дет тук много се цени :p . Що е така? Щото е политиеска нула. Няма да го сравнявам със старата гвардия (леле боже Ворошилов до Троцки или до Бухарин :1087: ). Но ще го сравнявам с Молотов с Микоян с Каганович (аре Маленков и Хрусчов са друго поколение). Даже тези бледи политици са светила в сравнение с Ворошилов. Всъщност Ворошилов прави опит да запази армията (което показва, че хал хабер си няма от политика) още през 36-та (мисля, е тогаз беше, но поради късния час не ми се правят справки, ако съм сгрешил извинете ме) изказвайки се, че в армията няма вредители, което за малко не му струва поста и главата. А Кулик даже до Ворошилов е пълна нула.
) в световната история.
Comment