If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересные снимки.
P.S. По четв¸ртому снимку - Медведь по видимому убедил их, что 1485 километров до Берлина гораздо легче дойти, чем 70 километров до Ленинграда...
"Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Ама този актьор от Ундерганга жестоко го изигра, не му знам името за съжаление, но това беше просто адски въздействащо обобщение на пруския боен дух...
-За кво се явявате при фюрера?
-Идвам да ме разстрелят...
Култ. Като ги удари снаряда, Поотупа се, и вика на адютанта: Кажете на новобранците на Гьобелс да освободят огневата линия!
А съм ти казвал за показанията му пред руснаците, пич, много як, фон Тодт-Вайдлинг
всъщност доста ми допадна когато се разкрещя на Кребс и Бургдорф.
Скрийншота който си направил е точно от този момент. Хвана рицарски кръст с ръка и почна да им крещи: "Виждате ли това?" или нещо от типа. Добър беше дам. Много добър.
Опитвам да понапиша нещо за него, но не ми се занимава с тоя руски... отдавна имам идеята за нещо голямо по битката за Берлин ама...
О да, Берлин го описаха кои ли не вече, Корнелиъс Райън по добре от Бивор, Ериксон по добре от Жуков, но интересното от Вайдлинг, което ми е останало в главата, е създаването на отбранителен периметър ,"отбранителна зона" , която руснаците не присичат така или иначе. 20 мотогренадирска и 18 панцерка така се закучват, че едно цяло корпусче на Чуйков изчезва, 79-то...
Гадове розовобузести...
А 20 пантерки и КPz- четворки си пробиват на север на 30-ти и ги гонят двайсет километра. Мазало-чутовно.
Пак сме свидетели на забележитени руски военни-гениални маневри
Comment