Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предварително: Биография: Рудолф фон Рибентроп

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Предварително: Биография: Рудолф фон Рибентроп

Биографията е изтрита - можете да я видите тук

Last edited by Док Холидей; 01-05-2005, 00:11.

Eй, хлапета! Да не заспахте? За вас се прави това нещо, не го правя за мен си - за хиляден път го казвам - ако исках - щях сам да си чета и да си правя кефа.

Comment

Прочетох го, спокойно!
      „Аз, Драгомир, писах.
      Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Супер! Майнщайн, добра работа!

Интересно...Винаги съм искал да поговоря с някой, който наистина е живял в онова време и е водил боеве. Но това са мечти само де...единственият такъв човек, с който съм говорил, е прадядо ми. Би било жестоко да можеше да седнем на чай с Рудолф и да го поразпитам за войната. Ех...

Бтв....Майнщайн...имам предложение за онова място, където не е преведено, а си оставил английската реч:

"успешно вдига обсадата на обкръжената бойна група и в следващата седмица отблъсква..."
        Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!

Comment

Ами аз съм го оправил в истинския вариант който ще бъде в сайта. Всичко ще е ок.

Да има още живи асове и участавали - сред тях - синът на Рибентроп и Баркман са първите, които ми идват на ум. Но има. За съжаление вече генерали от СС живи няма.

Между друтгото можеш да се пробваш в темата със загадките. Пуснал съм 3 нови, а никой не отговаря.

Comment

Working...
          X