If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eй, хлапета! Да не заспахте? За вас се прави това нещо, не го правя за мен си - за хиляден път го казвам - ако исках - щях сам да си чета и да си правя кефа.
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Интересно...Винаги съм искал да поговоря с някой, който наистина е живял в онова време и е водил боеве. Но това са мечти само де...единственият такъв човек, с който съм говорил, е прадядо ми. Би било жестоко да можеше да седнем на чай с Рудолф и да го поразпитам за войната. Ех...
Бтв....Майнщайн...имам предложение за онова място, където не е преведено, а си оставил английската реч:
"успешно вдига обсадата на обкръжената бойна група и в следващата седмица отблъсква..."
Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!
Ами аз съм го оправил в истинския вариант който ще бъде в сайта. Всичко ще е ок.
Да има още живи асове и участавали - сред тях - синът на Рибентроп и Баркман са първите, които ми идват на ум. Но има. За съжаление вече генерали от СС живи няма.
Между друтгото можеш да се пробваш в темата със загадките. Пуснал съм 3 нови, а никой не отговаря.
Comment