If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз мога да ти доставя доста любопитни снимки от подписването на капитулацията от трите рода войски. Мога да понапиша нещо но силата ми е в снимките. Впрочем ако не си гледал "Иваново детство" на Тарковски - в края на филма има точно такива документални кадри с Кайтел. Кажи ми дали се нуждаеш от този тип помощ.
Сайт «Военная литература», работающий с 2001 г., собрал в себе множество текстов, имеющих отношение к военной истории и истории войн, и постоянно пополняется новыми материалами. Среди них -- первоисточники, архивные материалы, документы, мемуары, исследования, проза и поэзия, биографические работы, пропагандистские материалы, статьи, альтернативная военная история, книги по истории техники и оружия, уставы и наставления, устная история, детская военная литература, карты и схемы, военная периодика и многое другое.
We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
е една слаба книга. Сталинград не съм чел, но всички твърдят че е чудесна, но тази е много по-слаба. Много повече журнализъм отколкото история, непрекъснато превъзнася нещастните германски граждани срещу злите варвари от Русия. Не я препоръчвам.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment