...хора на които бабите и дядовците им са се сражавали и са умирали преди 09.09.1944 г. с българските монархо-фашисти...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Леон Дегрел
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Мда, твърде малка и в тежко положение страна сме, за да си позволим да се мразим едни други за събития, които са минали толкова отдавна. Време е емоциите да останат в историята, а ние да търсим общото, а не това, което ни разделя.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
На мен пък единия ми дядо беше Сит а другият Джедай. Що се занимавате с глупости? Голъм направи всичко възможно в границите на разумното. Всички по-нататъшни рехабилитационни мероприятия за спасяване на темата или OP ще преминат в графата гавра с труп.
Panzer много добре е обобщил нещата в пост 13.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Нещо автентично от Леон Дегрел. Идеализираната история на Waffen SS. Човек е склонен да идеализира онова, в което вярва и за което се е борил. Сайтът е крайно десен, но само на такива места могат да се намерят подобни материали.
http://nseuropa.org/Statia84.htmComment is free, but facts are sacred.
Comment
-
Гост
Gaden Gogi написаПък мене и за по-малко сте ме банвали, м-да.
Comment
-
Заключвам темата. За да няма обидени: следващият такъв тип тема ще носи директен бан. Обсъжданията дали СС е престъпна организация и дали Международнията трибунал след края на войната е или не е легитимен - другаде, не тук. Тук се придържаме към приетите по света решения, а те са именно такива.
Навремето изгубихме много време и нерви около една тема за Хорст Весел и явно оттогава малко неща са се променили, а нямам намерение онези времена да се повтарят. Така че тук, в този форум идеологията няма да се обсъжда, ако има нещо във военната част: нека. Ако е обаче за това коя идеология е по-така или по-инак, то честно казано - нито аз, нямам намерение някой от модераторския екип да си губи времето с такива дискусии, вместо това директно ще се раздават банове. А това кой е комунист, нацист, или някакъв друг -ист: обсъждайте си го вкъщи или в кръчмата.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment