Излизам винаги много смело напред, когато някой прави такива отпратки към животните
ами тъй де, първо, че според мен няма кой знае колко много разлики между мас и тях на първосигнално ниво и второ, голяма част от разликите между нас и тях (които все пак съществувават) не са в наша полза... :twisted:
както и да е. не, не бих умрял за никаква идея, или поне сега не се сещам за такава...май бих умрял защитавайки своя живот или на други хора, на които държа...т.е. бих умрял, само в защита на живота...
но пък знам ли, може би ако бяха палестинец или иракчанин нямаше да мисля така...
ами тъй де, първо, че според мен няма кой знае колко много разлики между мас и тях на първосигнално ниво и второ, голяма част от разликите между нас и тях (които все пак съществувават) не са в наша полза... :twisted: както и да е. не, не бих умрял за никаква идея, или поне сега не се сещам за такава...май бих умрял защитавайки своя живот или на други хора, на които държа...т.е. бих умрял, само в защита на живота...
но пък знам ли, може би ако бяха палестинец или иракчанин нямаше да мисля така...
- че не умират за идеи, а за начина си на живот (както там го разбират) - воже би съм се изразил неясно...
надявам се разбра какво имам предвид...ако се позамислиш малко ще разбереш в какъв аспект съм го казал и ще разбереш, че не си никакъв Дон Кихот, примерно
Comment