Miroslav написа
Целия зор, който съм си давал и продължавам да си давам по 10-15 часа на ден е заради келеши като теб, които не са си седнали на четирибуквието за да опитат да си поразширят шибания кръгозор.
? А на теб какъв ти е проблема с моите чуждо езични познания? Или се чудиш с кой да се заяждаш? Задължително ли е да знам чужд език за да седя във форума? Ако е така нека някой Администратор да ме уведоми или да ми сложи BAN. Регистрирах се във форума за да науча нещо, а не Господин Еrich Von Galfon да ми държи сметка какво знам и какво не. Сигурно ти и другите имате солидни познания по История, но аз ги нямам и затова съм тук, за да се уча от вас, ако това не ви се харесва, махам се, няма проблеми. Аз ако знаех чужд език нямаше да питам във форума. Трябва ли да съм учител по история за да пиша тук? А ти вместо да се заяждаш можеше да ми напишеш два реда за "Линията Мажино" ама е по сладко да се гавриш. Не съм тук за да се заяждам или карам с някой и искрено те моля да престанеш да обсъждаш знанията ми.
/Навремето след 44-тавсичко е било "народно" - републиката, съвета, демокрацията, завода и т.н., т.е. за всяко щяло и нещяло се е подчертавало, че е "народно". Във почти всеки предговор на западна книга, от Бокачо и Дикенс до новите, се пишеше "острите противоречия в капиталистическото общество, мизеряита на трудещите сие водят автора до ........" и т.н./
Comment