Снимки от войната.
Collapse
X
-
хахахахаха
къртиш гъз, Сатана!
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!Comment
-
хаха
Чак пък Сатана не съм!scharfschutze ®
-
опитай пакТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
-
Това и аз съм го правил преди,но като видях че нищо не излезе изтрих поста си.Беше ме срам
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
-
-
Хе, интересно.
Тези "брарушки" на война или на гуляй из Германия са тръгнали с тази китара?!
Този, последния със Шпагена, сигурно е политкомисаря. :lol:scharfschutze ®
Най-вероятно не. Както се вижда подминават входа й, а и едва ли е са останали пари в нея след пожара.
Може би в Reichfeisenbank или на баня. Изглеждат ми доста мърляви и окаяни.
scharfschutze ®
Всъщност, надали. По-скоро (от това, което знам за съв. армия) по-вероятно командния състав да е около, а не в строя. Там, ако обърнеш внимание, има едни хора отстрани, в по-спретнати дрешки, те ще да са от политическия и командния състав. А и ако обърнеш внимание, само редниците има "войнишки торби", така че, този последния си е обикновен солдатин.Originally posted by "scharfschutze"
Хе, интересно.
Този, последния със Шпагена, сигурно е политкомисаря. :lol:Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©Comment
-
А знаете ли къде може да се намери онази снимка, на която един американец е застанал под един обърнат тигър и пуши цигара?"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment
(alt+p)
Comment