Няма такава - трябва да качиш картинките някъде. Препоръчвам www.imagemagician.com където ти дават 3МВ безплатно пространство за картинки, като можеш да ги линкваш външно (т.е. това което правим тук).
Снимки от войната.
Collapse
X
-
трееб първо да я качиш в интернет. това е трудно.Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!Comment
-
Az predlgam da slagame samo snimki koito pritejavame.Ina4e moje da zadrastim 4ata s milioni piratstvani snimki .
Imam tuk nqkoi linkove sas snimki na Bulgarski voinici ot WW2.Na Parvata stranica snimkite ne sa moi li4ni ,no imam razre6enieto na sobstvenika da gi polzvam. Tova e mislq 31-vi Silistrenski Polk (moje i da gre6a)Mnogo interesni snimki.
Discover the latest breaking news in the U.S. and around the world — politics, weather, entertainment, lifestyle, finance, sports and much more.
Na vtorata stranica sa snimki ot dqdo mi ot Greece,Yugoslvia i Hungaria.
Comment
-
никoй не притежава собствени снимки тук. а и темата не е "пуснете сички снимки дет сте виждали изобщо" ами по-скоро "пуснете снимки които ви харесват особено"
освен тва аз вярвам в свободната размяна на информация, така че не ми говори за "пиратствани" работи
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
-
Tova si e tvi izbor,no ako nqkoi si gi poznae i ne gi svali6 ,togava 6te sprqt foruma. Razbira se veroqtnosta e malka ,no vse pak.Comment
-
Абе, Драго, ти май си станал завършен американец, а?
Поздравявам те, сигурно се гордееш с това.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©Comment
-
Ми как, гордее се напрао. :roll: Законопослушен янки. Тц тц тц. :|

:twisted:
---------------------------------------

вижте колко са го стреляли тоз ИС-2!!!
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!Comment
-
"Ми как, гордее се напрао. "сигурно се гордееш с това."
Vie ot Mars li padate. Razbira se 4e se gordeq. :tup:Comment
-
Да, шефе.
ИС-2, Балатон, 1945, пролет.Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!Comment

Comment