Vintersorg написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любима личност от ВСВ
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Върви ли Списаревски да е първи, все пак не върви да не е!
После я да видя, Ерих Хартман, генерал кюониг "Не сме дошли да се предаваме!" от Бир Хакейм,но и Ромел, Неринг, а и Хирохито...новозеландецът от крит как се казва-е, нещо с Ф... швейцарския президент, изобщо нямам идея кой е! обаче е пич!
Comment
-
Чудесно, и петимата, страхотна група са!!! предполагам, че швейцарците много си им се кефят....За Льоклерк, не знам... поп изпълнител ми е малко, ама нали формално взе и Африка, и Париж, трябва да го броим велик...А Де Латр де Тесини , той пък накара германците да капитулират! :france: :mhehe:
Comment
-
mellisa написаМоята любима личност е Льоклерк.
Дьо Гол го среща и му заповядва да завземе Северна Африка. Льоклерк пита с колко войници ще разполага, а Дьо Гол го поглежда и му казва - с вас ще са трима. Невъзмутим, Льоклерк заявява, че ще бъде изплънено. И го изпълнява
Ми че те Американците доста икономично го раздават! Много ларж тея момчета! Пращали били сведения! Я се опомни! Я виж колко доблестни руснаци гинат като мухи на източния фронт, докато американците си пииват скоч в уютните авиобазички и си пращат само некви бомбардировачи. За цялата война загубите на бомбардировачната авиация се изчисляват на 115'000 души и 17'000 бомбардировача. А я питай Уханов, да ти каже колко от неговите мрат на ДЕН!!! Да, определено Американските успехи не са така успешни! Едно е да изнасилваш французаойки и да бомбардираш цивилни обекти а нещо съвсем различно да унишожиш цялата група армии Център в хода на една операция, при това изпълнена напълно в духа на Дълбока операция - операция Багратион. Ще ми са да бяхме видели как тъпите янки и надутите британци щяха да се справят с една такава наша групировка. И колко мислиш щеше да изкара тая 1. канадска (траперска) дивизия с която ни се надуват толкоз? Ми я ги виж само нещастниците как воюват в Африка? Ми ти знаеш ли че по време на една от последните си атаки в Северна Африка, Ромел пленява 10'000 от тях! Ми че това не са войници, това са ТУРИСТИ!! Сигурно Ромел ги е хванал по време на рутинна проверка на документите. Спрял ги е, казал илюм е : "Papiere bitte!" и онез като са си дали документите, той е видял, че ТУРИСТИЧЕСКИТЕ им визи са истекли и ХОП в панделата
Comment
-
Erich Von Manstein написаНе помня кой беше казал от този форум тук но шапка му свалям:Last edited by Thunderchief; 15-04-2005, 14:53.Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
-
Erich Von Manstein написаВие момчета сте в някаква грешка.
Възхитен съм от втория цитат.
Даниц аз имам корици на Тайм с Халдер и Манщайн, ако имаш още от тоя период я направи тема и ги сложи или дай някой линк.
гоги, няма какво да му се кефиш и Прийн се гътва.
Comment
Comment