Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Любима личност от ВСВ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Vintersorg написа
    Василий Зайцев !!!

Истински герой!
    Има къде къде по-големи съветски снайперисти от него.

Comment

Върви ли Списаревски да е първи, все пак не върви да не е!
      После я да видя, Ерих Хартман, генерал кюониг "Не сме дошли да се предаваме!" от Бир Хакейм,но и Ромел, Неринг, а и Хирохито...новозеландецът от крит как се казва-е, нещо с Ф... швейцарския президент, изобщо нямам идея кой е! обаче е пич!

Comment

май са ми се променили симпатиите:
        танкистчето Щаудегер щото е фанатик та се не знае
        Фегелайн щото е смешен
        неосъзната симпатия към Хуго Краас
        Паул Хаусер
        Курт Майер
        мама му стара всички са от СС.
        Леле измислих нов глагол:
        наесесовях.

Comment

Erich Von Meinstein...надушвам, че скоро си гледал Der Untergang. Фегелайн там е...отблъскващ!
          Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!

Comment

Чудесно, и петимата, страхотна група са!!! предполагам, че швейцарците много си им се кефят....За Льоклерк, не знам... поп изпълнител ми е малко, ама нали формално взе и Африка, и Париж, трябва да го броим велик...А Де Латр де Тесини , той пък накара германците да капитулират! :france: :mhehe:

Comment

mellisa написа
              Моята любима личност е Льоклерк.
              Дьо Гол го среща и му заповядва да завземе Северна Африка. Льоклерк пита с колко войници ще разполага, а Дьо Гол го поглежда и му казва - с вас ще са трима. Невъзмутим, Льоклерк заявява, че ще бъде изплънено. И го изпълнява
              Не помня кой беше казал от този форум тук но шапка му свалям:

Ми че те Американците доста икономично го раздават! Много ларж тея момчета! Пращали били сведения! Я се опомни! Я виж колко доблестни руснаци гинат като мухи на източния фронт, докато американците си пииват скоч в уютните авиобазички и си пращат само некви бомбардировачи. За цялата война загубите на бомбардировачната авиация се изчисляват на 115'000 души и 17'000 бомбардировача. А я питай Уханов, да ти каже колко от неговите мрат на ДЕН!!! Да, определено Американските успехи не са така успешни! Едно е да изнасилваш французаойки и да бомбардираш цивилни обекти а нещо съвсем различно да унишожиш цялата група армии Център в хода на една операция, при това изпълнена напълно в духа на Дълбока операция - операция Багратион. Ще ми са да бяхме видели как тъпите янки и надутите британци щяха да се справят с една такава наша групировка. И колко мислиш щеше да изкара тая 1. канадска (траперска) дивизия с която ни се надуват толкоз? Ми я ги виж само нещастниците как воюват в Африка? Ми ти знаеш ли че по време на една от последните си атаки в Северна Африка, Ромел пленява 10'000 от тях! Ми че това не са войници, това са ТУРИСТИ!! Сигурно Ромел ги е хванал по време на рутинна проверка на документите. Спрял ги е, казал илюм е : "Papiere bitte!" и онез като са си дали документите, той е видял, че ТУРИСТИЧЕСКИТЕ им визи са истекли и ХОП в панделата

Comment

А този е най-обърканият младеж на фронта, моят герой, просто чудесен!!!

Да си продължим темата с любимите ни лица от Тайм магазин...
                Attached Files

Comment

Erich Von Manstein написа
                  Не помня кой беше казал от този форум тук но шапка му свалям:
                  Голем и неинформиран смешко е бил тоя дето му сваляш шапка. Че и лек злобар си е падал. Аз щех да го питам Льоклерк ако не беше Джордж Патън да му разчисти пътя щеше ли въобще някога да влезе в Париж. През крив макарон щеше да го види Париж.
                  Last edited by Thunderchief; 15-04-2005, 14:53.
                  Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Wse sym si mislil че признак за военнен гений е да постигне нещо с минимални жертви. От тази гледна точк ако мерилото за героизъм е броят на жертвите, то аз предпочитам гените пред героите.
                    Подкрепям Тъндъра за Леклерк,

Comment

То май беше логично, че на Манщайн любимата му личност ще е Манщайн :tup:

Иначе моите:

1. THE ULTIMATE - Цар Борис III. Просто е велик.
                      2. Ерих Хартман
                      3. Алексей Мересиев и Дъглас Бейдър. Това тяхното си е невиждан и безпримерен героизъм.

Засега това е топ 3, може да има и размествания.

Comment

А сетих се вторият ми любим военен:
                        Гюнтер Прин, познйте защо, и не е сложен за поддържане на политически коректен тон.

Comment

Вие момчета сте в някаква грешка.

Възхитен съм от втория цитат.

Даниц аз имам корици на Тайм с Халдер и Манщайн, ако имаш още от тоя период я направи тема и ги сложи или дай някой линк.

гоги, няма какво да му се кефиш и Прийн се гътва.

Comment

Има с Химлер, не мисля да го поствам, но има!
                            Attached Files
                            Last edited by von Danitz; 15-04-2005, 16:20.

Comment

Хайде сложи снимката де. Аз тук сложих снимка с трупа на Химлер ти снимка докато е жив не слагаш! Лош такъв!

Comment

Erich Von Manstein написа
                                Вие момчета сте в някаква грешка.

Възхитен съм от втория цитат.

Даниц аз имам корици на Тайм с Халдер и Манщайн, ако имаш още от тоя период я направи тема и ги сложи или дай някой линк.

гоги, няма какво да му се кефиш и Прийн се гътва.
                                Прин не се гътва а е гътнат, и на мен ми харесва ударът сещу Скапа, като смела операция. Е освен ако не греша името на човека.

Comment

Working...
                                X