Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за "неприкосновеността"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

не си падам нещо руснак - руснак съм си Но не страдам от заразни болести предавани по полов път от рода на "национализъм". за мен Русия е една от страните по света - като гражданин на Русия имам определени задължения към нея и тя към мен. Във връзка с това се радвам когато Русия става по-добре и това се отразява на моето лично добруване. Но от друга страна не виждам как изкарването на Русия най-велика и най-чиста държава ще я направи по-добра - затова и не страдам от подобни убеждения. Руска завист според мен е пресилено - но определено има традиционна напрегнатост в отношенията на Русия с другите велики сили поради имперския подход на руската дипломация (който не е по-малко "деликатен" от американския в много отношения). За Детройт не знам нищо, и не съм добре запознат с американската история освен общообразователни факти - затова още и не съм наминал натам.
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Не, човече, имам предвид темата „Упадъкът на град Детройт”. Мисля, че ще има какво да кажеш, с оглед последните постове в нея. Ако искаш погледни я.

Comment

Working...
      X