Някой случайно да знае координатите на мястото? Може да опитаме да надзърнем през GoogleEarth...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Китай срещу СССР
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Для Dino
Про Вангу
"Там пише, че през настоящата 2007 г. тя е предсказала война между Русия и Китай"
А ведь права :tup: , в 2007 году Китайские вооруженные силы впервые были на территории России (в Челябинской области). Только славу богу это не война между нами а тренировка военных действий.
Для Пилота
Местоположение острова инж.Даманского.
Остров Даманский (по-китайски Чжэньбао, то есть «Драгоценный») находится недалеко от г.Дальнереченска, Приморский край, ближе к китайскому берегу Уссури. Ширина – около 700 метров, длина – около полутора километров. Официально отошел к Китаю в 1991 году.
Я думаю Дальнореченск легко найти а около него нужно и искать."Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Comment
-
SRH написаЕто снимка с координати 46* 29' 06.55'' N 133* 50' 37.01'' E. Ми, има си остров...
Comment
-
Пилот написаТретата снимка е на С-125 близо до Пловдив (нали трябва да сложим нещо бъългарско в цялата работа).
А какво като има снимки отгоре на стартовите позиции. Нас в казармата ни учеха, че ЗРК се изнасят на запасните преди да започне пуцалката. Така, че май по-важно е да знаеш къде е тази "запасна" позиция. А и С-300 може да не са ги открили, защото ги ... няма? :p :pПишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Fil написаВсе пак това не е средновековна карта...това са сателитни снимки от преди няколко години - най-много...десет...
http://wikimapia.org/#lat=46.48492&l...15&l=0&m=a&v=2
Ето и с максимално увеличение
http://wikimapia.org/#lat=46.482408&...18&l=0&m=a&v=2
Comment
-
Fil написаЕто и с максимално увеличение
http://wikimapia.org/#lat=46.482408&...18&l=0&m=a&v=2
Comment
-
А какво като има снимки отгоре на стартовите позиции. Нас в казармата ни учеха, че ЗРК се изнасят на запасните преди да започне пуцалката. Така, че май по-важно е да знаеш къде е тази "запасна" позиция. А и С-300 може да не са ги открили, защото ги ... няма?
Иначе за С-300 Елемаг някъде упорито твърдеше, че поне радарът дебнел нейде из Люлин... но контейнерите с ракетите били на паркинг.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Сегодня первый раз в живую столкнулся с Китайской армией.
Ехал на работу и по встречке пронеслись наша машина с мигалкой, за ней китайский джип с генералом (возможно). Следом автобус с офицерами а за ними наш Урал с китайскими солдатами.
Интересные ребята, как чебурашки нидзи. Плотные, коренастые. Большие круглые каски, свежая комуфлированная форма, бронижелеты.... И быстро вертят головами по разным сторонам. Или интересно или опасаются.
Лично мне было приятно их видеть. Так сказать наш ответ на ваше НАТО. Осталось пару их дивизий разместить в Белоруссии и с полсотни "Искандеров" в Калининграде и можно спокойно продолжать строить капитализм дальше."Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Comment
-
виталий написаЛично мне было приятно их видеть. Так сказать наш ответ на ваше НАТО.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Гост
мдааа така е рано или късно китаиците ще започнат да изпитват недостиг на суровини а вие сте наи близо и имате доста
Comment
Comment